|
Nu esti logat.
Alternative la guma de mestecat#1 2009-01-14 09:11:17
alternative la guma de mestecatpt ca s-a tot vehiculat ca gumele de mestecat sunt daunatoare organismului prin continutul de aspartam si alte substante toxice, e-uri, etc., as vrea sa stiu daca exista vreun inlocuitor. de preferinta ceva naturist si la fel de usor de folosit, precum guma de mestecat. Offline #2 2009-01-14 09:16:49
Re: alternative la guma de mestecatErau niste mici batoane de propolis, se lua o bucatica si se mesteca. Am luat eu mai demult si chiar mi-a placut. Nu e la fel de parfumat ca guma de mestecat, dar e natural si inlatura mirosurile neplacute. La plafar trebuie de intrebat. "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #3 2009-01-14 09:18:21
Re: alternative la guma de mestecatmultumesc frumos, Jessie! Offline #4 2009-01-14 09:19:12
Re: alternative la guma de mestecatCu placere, anca! "Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel Offline #5 2009-01-14 09:35:10
Re: alternative la guma de mestecatNaturist nu prea stiu ce sa-ti zic, doar daca vrei sa ai la tine patrunjel, menta, cuisoare, batoane de scortisoara Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-14 10:15:46
Re: alternative la guma de mestecatse pare ca se gasesc si gume de mestecat naturiste, care se lauda ca nu contin indulcitori si restul substantelor nocive din gumele de mestecat din comert. am gasit pana acum: Offline #7 2009-01-14 21:08:49
Re: alternative la guma de mestecatDaca nu ai probleme stomatologice sau cu stomacul , respiratia ar tb sa fie proaspata si fara guma. Daca totusi nu este - cel mai adesea se rezolva cu o vizita (sau mai multe) la dentist. Deci problema cu respiratia proaspata am bifat-o. Offline #8 2009-01-14 21:55:47
Re: alternative la guma de mestecatEu una sunt dependenta de guma de mestecat. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-01-14 22:00:38
Re: alternative la guma de mestecateu nu sunt dependenta de guma de mestecat, dar... cred ca sigur gasesti prin farmaciile astea naturiste anumite dropsuri naturale. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2009-01-15 08:53:30
Re: alternative la guma de mestecat
As zice ca nu e chiar asa. Degeaba ma spal pe dinti dimineata si seara, daca pe parcursul zilei mananc una alta si alimentele alea se descompun.
am cautat ieri si n-am gasit nimic nu stiu unde sa mai intreb. Offline #11 2009-01-15 22:59:05
Re: alternative la guma de mestecat"Se descompun" este un fel de a spune... Mai corect insa ar fi "sufera niste transformari fizico-chimice". Dar aceste transformari nu ar tb sa-ti faca nici o problema, in cazul in care cavitatea ta bucala este sanatoasa. Repet , daca ai vreo problema, aceasta nu e provocata de acest fenomen de "descompunere", ci de alte probleme neglijate: carii , gingivita...Inca o data: daca te speli pe dinti de doua ori pe zi si esti la zi cu detartrajul, este suficient. Daca nu ma crezi , intreaba dentistul...Sau pe Mika... Sperietoarea cu "descompusul" este o idee de marketing aproducatorilor de guma...si una foarte urata...pt ca nu este normal sa faci oamenii sa-si priveasca cu dezgust corpul ca sa-ti vinzi tu produsul...Poate fetele de la psihologie au mai multe de zis pe tema asta... Offline #12 2009-01-16 09:34:47
Re: alternative la guma de mestecat
crede-ma rose ca nu am mai avut o carie de ani buni. am mare grija de dintii mei, ma spal si de 3 ori pe zi, folosesc ata dentara si apa de gura. problema mea e ori de la gingivita (pe care nu reusesc s-o tratez, dentistul mi-a zis doar sa ma spal cu parodontax ), ori de la o sinuzita pe care medicii orl nu stiu sa mi-o trateze. din pacate incompetenta e la ea acasa in randul medicilor. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-01-16 09:35:37) Offline #13 2009-01-16 20:21:54
Re: alternative la guma de mestecatNu stiu ce sa zic...Doar sa incerci sa mananci un mar... Offline #14 2009-01-16 20:55:45
Re: alternative la guma de mestecatanca9, inteleg ca iti protejezi organismul de e`uri si lucruri nocive, dar.. sa fim seriosi, cred ca exista pe lumea asta multe alte lucruri nocive decat o amarata guma de mestecat. asta`i parerea mea... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #15 2009-01-29 17:16:00
Re: alternative la guma de mestecattic tac-ul e mai sanatos decat guma de mestecat? are zahar, nu am vazut aspartam, mai are ceva cu dextrina.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|