homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nelamurire!!!!!!!!!??????????

#1 2007-04-24 18:09:48

crisa08
New member
Inregistrat: 2007-04-24

nelamurire!!!!!!!!!??????????

buna.am si eu o nelamurire dak puteti sa ma ajutati.prima data cand am inceput sa iau anticonceptionale a fost la 17 ani am fost la control,mi-am facut analize de sange si mi-a fost prescris marvelon am luat o luna d zile dupa care am intrerupt un an de zile.dupa aceasta pauza am incercat tot cu marvelon pt k mi s-a spus sa le iau tot pe acestea.la o luna am inceput sa am sangerari am fost la doc si mi-a dat desorelle am luat 3 luni si in a 3a luna am inceput sa am iar sangerari iar atunci doc a spus k nu mi se potrivesc nici un fel de pastile si sa fac o pauza de vre-o 2 ani.am citit despre ce spuneti despre spotting dar la mine nu era doar cateva picaturi trebuia sa-mi pun in fiecare zi absorbant dak imi puneam toampon de zi treb sa-l schimb la 2 -3 ore.eu am citit pe prospecte si scria dak aceste sangerari persista mai mult de 2 sapt sa consulti medicul.acum cand am fost la control la alt doc mi-a spus sa incerc cu yasmin sa vedem cum reactioneaza.ink nu am inceput sa iau dar am citit pe prospect k sangerarile sunt normale pe timpul a 3 cicluri de tratament deci timp de 3 luni.nelamurirea mea este:atunci cand am luat marvelon si desorelle sangerarile mai abundente erau normale si trebuia sa continui cu ele sau am facut bine k am intrerupt?ce cantitate de sange este normala atunci cand incepi sa iei anticonceptionale si cat este normal sa tina aceste sangerari? multumesc

#2 2007-04-24 18:14:15

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: nelamurire!!!!!!!!!??????????

spottingul e normal sa apara pana la 3 luni. daca totusi continua atunci trebuie schimbate. nu cred k trebuia sa opresti nici marvelonul, nici desorelle, decat daca dupa mai mult de 3 luni aveai probleme.

aceste sangerari difera de la femeie la femeie, difera in ceea ce priveste cantitatea, dar si durata.

eu una m-as duce la alt doctor

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2007-04-24 18:21:23

crisa08
New member

doc l-am schimbat acum mi-a recomandat yasmin ink nu am inceput sa iau astept sa imi vina menstruatia. sa incerc iar cu marvelon sau sa iau yasmin?acum am inceput un tratam pt k am colul inflamat si mai mult k sigur k am o infectie pt care urmeaza sa imi prescrie un alt tratament.dak fac tratament si incep sa iau in acelasi timp si aticonceptionale are ceva?

#4 2007-04-24 18:47:49

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ia yasmin. lasa marvelonul.

Nobody home

#5 2007-04-24 18:57:30

crisa08
New member

multumesc pt ajutor.

Publicitate

loading...

#6 2007-04-24 18:59:44

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

ai grija ce tratament faci. daca iei antibiotice protectie suplimentara pe parcursul tratamentului + pana inghiti 7 pastile.

poate sti deja, dar iti zic si eu, daca iei din prima zi de menstruatie esti protejata de atunci, dar daca iei in zilele 2-5 mai astepti 7 zile pana sa fi protejata

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.