|
Nu esti logat.
Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??-2Pagini: 1 2
#20 2006-09-07 18:01:11
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??nashira ma nu mai spune apa cu clor ca poate crede cineva ca trebuie sa pui clor in apa offf noroc ca exista explicatia in paranteza Be happy for this moment cause this moment is your life...take care! Offline #21 2006-09-07 18:02:30
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??de-asta am facut precizarea. Nobody home Offline #22 2006-09-08 11:27:41
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??flora vaginala se paote distruge prin igiena excesiv de riguroasa(spalaturi vaginale frecvente si/sau cu tot soiul de geluri intime sau mai stiu eu ce), infectii vaginale, tratamente antibiotice/chimioterapice, etc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-04-19 17:17:33
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??oricand. Nobody home Offline #24 2007-04-19 20:28:21
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??
igiena riguroasa?ce sa intelegem prin asta? eu una ma spal cam de 3 ori pe zi,dim,cand vin de la facultate,si seara! Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-19 20:52:14
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??e vorba de spalaturile in vagin, care nu trebuie sa fie mai dese de 1 la 3-4 zile sau dupa fiecare contact sexual. Nobody home Offline #26 2007-04-19 21:16:46
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??dar stai asa, nu te poti zgaria cu irigatorul? adik e safe sa il folosesti? mie doctorita mi-a zis k mai bine ma spal cu degetul in vagin decat cu irigatorul.. spalaturile degradeaza rau flora bacteriana, indiferent cu ce le faci You think you know but you have no idea Offline #27 2007-04-20 12:11:45
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??si eu sunt pentru spalatul cu degetul nu cu irigatorul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2007-04-24 22:27:51
Re: Inainte de a ti se recolta secretia trebuie sa folosesti un irigator??Dar cand trebuie schimbat irigatorul? Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|