homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Serban nicoleta

#1 2009-01-29 22:14:33

serban nicoleta
Membru
Inregistrat: 2009-01-29

serban nicoleta

am fost la medic si mi-a spus ca am o rana urata pe col, din explicatiile ei am inteles ca tot colul meu este plin de rana, ce nu inteleg este faptul ca anual am facut control ginecologic si anul trecut nu mi sa spus ca as avea acea rana pe uter sau asa ceva totul a fost ok.Cum si daca este posibil ca intr-un an de zile sa fac o rana asa de urita? si daca este posibil care este cauza?

#2 2009-01-29 23:01:37

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Re: serban nicoleta

Este posibil sa faci rana si in mai putin de un an. Rana apare de la o infectie netratata, de obicei HPV. Ai fost la acelasi doctor? Cati ani ai? Vezi ca daca este o ectopie, unii medici nu o recunosc si iti zic ca ai rana...

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#3 2009-01-29 23:48:56

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: serban nicoleta

motive nu sunt? rana poate aparea de la orice, cum a zis si rose mai sus, dar si de la ob`uri, contacte sexuale violente, orice.
oricum nu sta asa, mergi la medic, sa vezi poate se rezolva cu tratament, dar daca nu, cauterizare.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.