homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Eul meu

#1 2009-01-27 17:06:06

Flipper
New member
Inregistrat: 2008-12-14

Eul meu

Salutare la toata lumea...am si eu o problema...nu ma prea inteleg ku eul din mine...nu pot sa determin cine sunt si kum sunt...:(dak as lasa sa fiu asa kum sunt...sunt absolut delok interesant...si atunci eul din mine ea usor alte forme personaje din filme kestii kare mar impresiona....adika devin usor influentzabil)..am mai postat un subiect e acest gen (cer skuze dar nu am putut gasi acel subiect si plus la asta nus dak era sani raspunda cineva de aia am facut unul nou sper sa nu va suparati)...atunci mi sa raspuns k sa maresc nota personala...putin timp dupa asta a mers..pe urma nu....nus nu pot sa mio maresc...ce fac?

#2 2009-01-27 17:10:21

skumpi
Vizitator

Re: Eul meu

ti`am zis si atunci
cel mai important e sa te simti bine in pielea ta...sa te simti bine asa cum esti
tot nu ti`ai gasit o pasiune...ceva care sa`ti placa, care sa te scoata din monotonie ?
ai o varsta frageda... este tp ca sa te dezvolti si sa te cunosti cat mai bine.... 
lasa filmele, nu incerca sa fii altceva decat esti pt ca nu tzine mult si apoi oricum o sa te simti si mai rau !
fii tu insuti... nu trb sa te placa toata lumea... nu trb sa te placa nimeni nah... atata tp cat tu te simti okey`

#3 2009-01-27 17:46:54

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

deacord cu skumpi....nu mai incerca sa iti complici viata ....fi TU asta e solutia

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#4 2009-01-27 18:19:18

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

daca traiesti din filme e normal sa nu te poti intelege cu tine ... pt ca nu stii ce e realitatea ... viata nu e ca in filme ... din pacate cateodata .... important ii cum zic si fetele sa te simti bine cu tine ... sa faci ce iti place ... incearca de toata si oprestete la ceva ce iti face placere ... ii f importanta sa te simti utila ... si folositoare la ceva ...  fa orice chestie iti face tie placere..oricat de marunt ar fi

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#5 2009-01-27 21:00:22

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

tie ti se pare ca esti neinteresant insa tu esti unic. atat timp cat copiezi nu esti decat un duplicat si asta devine plictisitor si nu are nici farmec. fii tu asa cum iti vine sa te porti - desigur in limitele moralei si legii - si vei fi interesant.

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

Publicitate

loading...

#6 2009-01-30 00:32:01

Flipper
New member
Inregistrat: 2008-12-14

mersi mult fetelor...de fiecare data kind postez aici ceva a doau zi este una ideala...dida-vreau sati multumesc personal mai fakut sa rid..defapt sunt baiat, nu fata.orikum mersi mult esti o dulceatza...de filme nu e kiar asa..e cva de moment....defapt stiti care e cea mai mare problema, k daka as fi asa kum sunt nas interesa pe nimeni, recent am inceput sa simt si lipsa unei iubite, ku kare sa fie tot ok si sa am o relatie de durata...in ceea ce priveste alt gen e activitati nu prea am timp de ele, sunt la finante si banci si kum va dati seama am un pik de invatat, plus la toate mai fac si niste kursri de engelza care imi fura kam tot timpu...sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.