|
Nu esti logat.
Care e marja de eroare la mercilon?#1 2007-04-25 12:37:06
care e marja de eroare la mercilon?am avut contact sexual sambata seara si prietenul meu a ejaculat inauntru...voiam sa stiu...este un risc mare sa raman insarcinata?..eu am luat corect pastilele,in fiecare zi la aceeasi ora, cu maxim jumatate de ora intarziere la o pastila...faza e k iau mercilonul de vreun an si ceva fara pauza,,,si acum am scurgeri,e a2a zi de cand am, k o mentruatie dar putin sange...nu am nici un simtom,e prima luna cand mi se intampla de cand iau pastilele sa-mi vina in timp ce le iau...mai aveam 1 sapt pana sa fac pauza de 7 zile in care sa vina ciclu....nu am nici un simtom,doar sangerez...nici always nu pot sa pun,k e prea putin,l-as strica degeaba...din ce cauza se intampla? e posibil sa fiu insarcinata?sau sa fie cum am auzit zilele astea de spotting....astept un raspuns va rog, poate ma lamureste si pe mine cineva macar cat de cat... Offline #2 2007-04-25 12:39:26
Re: care e marja de eroare la mercilon?cu siguranta dc ai luat corect pastilele nu esti insarcinata; iar acela este spotting - dar avand in vedere ca iei pastilele de mult timp nu e tocmai bine, asa ca daca se repeta si luna viitoare du-te la doctor sa ti le schimbe... nu este motiv de ingrijorare "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|