|
Nu esti logat.
Ac...#1 2009-01-24 12:58:43
ac...buna am inceput din nou sa iau ac dupa o pauza de cateva luni... am spotting si in ultimele zile au inceput sa ma doara usor din cand in cand ovarele..mai am 3 pastilute e posibil sa ma doara ovarele asa cu cateva zile inainte sa-mi apara menstra? si...vreau sa mentionez ceva... fumez... un pachet de tigari ma tine o sapt max 2..depinde cum am chef sa fumez. am 18 ani si stiam ca e periculos sa fumezi dupa 35.. la varsta mea ac+fumat se intampla ceva?adica deformari ale corpului..sau alte efecete? Offline #2 2009-01-24 14:09:31
Re: ac...nus dac se inampa,ceva dasr stiu ca nu e bne sa fumezi....da e posibil sa te doara un pic inainte sa iti vina menstra si sa nu aibe nicio leg cu anticonceptionalele Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #3 2009-01-24 14:34:33
Re: ac...ce ai tu e spm si e normal...in ceea ce priveste fumatul din partea anticonceptionalelor poti sta linistita...in rest banuiesc ca sti la ce riscuri te expui (si ii expui si pe ceilalti) fumand... happy with him...inlove with him... Offline #4 2009-01-24 15:10:53
Re: ac...da...riscurile le stiu d'aia am si inceput sa fumez mai rar... imi zisese iubi ca i-a zis un prieten ca daca iau ac si mai si fumez mi se deformeaza corpul... stiam ca exista probleme dupa 35 de ani d'aia am intrebat.. ms mult Offline #5 2009-01-24 18:29:28
Re: ac...nu ti se deformeaza corpul daca iei ac si fumezi. poti sa ai probleme grave de sanatate, atacuri cerebrale si restul. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-24 18:32:21
Re: ac...da dar stiam ca asta se intampla dupa 35 de ani nu acum... Offline #7 2009-01-30 19:17:07
Re: ac...revin cu o intrebare...tocmai am terminat prima folie si sunt in perioada de pauza de marti...astazi cred ca mi-a aparut menstra..si spun "cred" pt ca e de culoare maronie.. m-a durut burta, nu e spotting pt ca a crescut cantitativ... dar nu inteleg dc culoarea asta? / Offline #8 2009-01-30 20:01:33
Re: ac...pt ca esti in primele luni de administrare si menstra se poate modifica atunci cand iei ac Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|