|
Nu esti logat.
Elixir din fructe de soc...#1 2009-01-30 20:59:05
elixir din fructe de soc......Mi-am cumparat acest produs. In prospect scrie ca ajuta in reglarea constipatiei, acnee, obezitate, dermatite, chisturi ovariene, mastoza...Eu am mastoza fibrochistica si urmez trat cu Mastodynon...acnee am din belsug plus dermatita seboreica de care se pare ca nu pot sa scap. As vrea sa stiu daca a mai folosit cineva asa ceva? Ajuta cumva? Imi este frica si ptr ca nu i-au Ac (interdictie de la medic) si eu tin metoda calendarului + spermicide...si sa nu fiu ceva mai fertila din cauza lui. Multumesc frumos si daca stiti ceva astept cu drag raspunsul. Offline #2 2009-01-30 21:46:13
Re: elixir din fructe de soc...nu stiu despre elixirul din fructe de soc, dar daca iti e frica de sarcina de ce nu folosesti pe perioada tratamentului prezervativ ca sa fii mai sigura? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|