|
Nu esti logat.
Ajutorrr#1 2007-03-31 14:34:52
ajutorrram intrerupt anticoncept (am terminat folia pe 21 si pe 26 mi a venit) vineri (ieri) mi s a oprit iar azi a inceput iar sa mi curga nu foarte mult dar suficient ce sa fac e normal ca dupa ce opresti anticp sa ai dereglari?sa mai curga cateva zile? va rog spuneti mi ca sunt disperata Offline #2 2007-03-31 14:52:05
Re: ajutorrrde cat timp iei antico? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-03-31 14:52:47
Re: ajutorrrchiar nimeni nu stie ????????va rog frumos aici s a vb numai de perioada cat iei antip dar dupa? apar dereglari? Offline #4 2007-03-31 14:54:18
Re: ajutorrrde 4 luni din decembrie Offline #5 2007-03-31 14:57:15
Re: ajutorrrhelloo calmeaza-te,este normal s-ti mai curga putin...asa se intampla,si mie mi se intampla, de pe 26 pana pe 30 sunt 5 zile, luand anticonceptionale ti se reduce si fluxul si poate dura mai putin menstruatia.nu ar trebuii sa te ingrijoreze ca mai curge putin,si mie mi se intampla ti-am zis.asa ca nu te impacienta. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-03-31 14:57:56) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-31 15:05:46
Re: ajutorrrdar eu nu mai iau deloc antib vreau sa fac un copil si nu inteleg de ce se intampla asta? cat dureaza aceasta scurgere ?sa fie din cauza ca am intrerupt pastilele cu care organismul se obisnuise?si sa mi mai curga putin?sper ca nu mi va venii iar??? Offline #7 2007-03-31 15:16:19
Re: ajutorrraaaa..pai s-a dereglat putin probabil pt ca ai oprit pastilutele.este posibil da. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #8 2007-03-31 15:18:49
Re: ajutorrreu am luat anticp pentru chisturi si deoarece am avut ciclu 3 luni incontinuu ca altfel nu luam si mie teama sa nu se repete povestea de aceea sunt disperata si inca ceva de la candida pot aparea dereglari? Offline #9 2007-03-31 15:25:29
Re: ajutorrrnu din cate stiu eu de la candidoza nu pot aparea dereglari, desi sunt sigura.chisturile cred ca ti-au trecut, si eu tot 3 luni am facut tratament pt chisturi anu trecut in vara si mi-a trecut,dar in schimb mi s-a dereglat un pik dupa ce le-am oprit(pt o interventie chirurgicala-apendicita). Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2007-04-25 14:48:24
Re: ajutorrrBuna sunt la a doua folie de antibebe Karissa am inceput-o pe 9 luna asta,iar de pe 19 am inceput sa am niste scurgeri asa maro inchis( asa ca o menstruatie cand e in prima zi) si mai groasa azi suntem in 25 si tot nu mi-a trecu.Luni pe 30 termin folie si apoi urmeaza per de pauza cand ar tb sa am mensta.....Va rog sa ma lamuriti ce sa intampla.? Offline #11 2007-04-25 14:49:13
Re: ajutorrre spotting si e normal in primele 3 luni de acomodare cu acc...nu e nici o problema, stai linistita "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #12 2007-04-25 15:10:10
Re: ajutorrrMersi mult pt raspuns m-am mai linistit.....dar e naspa ca iau aceste pilule si nu pot avea contact sexual... Offline #13 2007-04-25 15:11:20
Re: ajutorrreee....se poate si cand ai spotting dc sunteti amandoi de acord...eu una o fac si cand sunt pe stop dc am chef "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|