|
Nu esti logat.
Ce poate fi???#1 2007-04-25 16:43:14
ce poate fi???sunt la a 12a pastiluta de laurina si incepand de ieri am inceput sa am sangerari si dureri la fel ca atunci cand am ciclu. a spotting nu prea seamana (e mai abundent si de culoare mai rosie) si-n plus iau laurina de 7 luni si nu am avut pana acu probleme din astea.ce poate fi,a mai patit cineva???? Offline #2 2007-04-25 17:21:44
Re: ce poate fi???ai racit? daca nu, poate trebuie sa le schimbi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #3 2007-04-25 17:47:06
Re: ce poate fi???nu cred ca am racit.de schimbat ma gandeam sa le schimb pt ca am probleme cu retentia de apa si m-am si ingrasat de la ele,dar sunt in cautare de un medic care sa nu prescrie dupa ochi ,am fost la 2 medici si amandoi mi-au dat ce pastilutze faceau reclama,dupa o f scurta anamneza..asa puteam sa-mi iau si singura ... Ultima oara a fost editat de lorely (2007-04-25 17:48:51) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|