Va rog sa-mi raspundeti!
- tomcat
- Membru
- Inregistrat: 2007-04-13
Va rog sa-mi raspundeti!
Dupa ce am observat ca s-a spart prezervativul ejaculand cu el spart, am hotarat cu prietena mea sa ia postinor. Prima pilula a fost luata imediat dupa accident,iar a 2 a dupa 12 ore fix.Problema este ca prietena mea se afla in zilele de ovulatie. Menstruatia a aparut fara a intarzia la data obisnuita, dar a durat doar 2 zile in loc de 3 cum a avusese pana acum, si nici nu a fost abundenta cum se astepta! A facut si 2 teste de sarcina inainte de menstruatie la 16 zile dupa contactul sexual neprotejat care au iesit negative! E posibil sa apara o sarcina? Multumesc!!!
- persifona
- Vizitator
Re: Va rog sa-mi raspundeti!
Daca Postinorul a fost luat corect (si a fost) , sansele sunt extrem de mici. Dar, ce-i drept, sunt. Menstruatia poate fi mai redusa cantitativ de la POstinor, deci nu-i motiv de ingrijorare. Cat despre testele de sarcina, sa-si mai faca unul la cel putin 21 de zile de la contactul sexual si daca si asta iese negativ, puteti sta linistiti
- KTM
- New member
- De la: Th3 On3 From Th3 Pictur3
- Inregistrat: 2007-04-19
* Bun! Am citit acest post/intrebare adresata pe acest forum de "TomCAT" si raspunsul "PersiFona" dat lui si is putin confuz/mirat in legatura cu cele scrise
* Din cate am auzit prima oara : dupa un contact avut in care nu te-ai protejat (ea isi administreaza anti-conceptionale) am inteles, ca nu s-ar pune in vedere problema sarcinii NU? sau se pune!!!!?
* Totodata, am auzit ca dupa 7 zile, s-ar face acel test de sarcina dupa contactul avut cu respectiva, iar aici vad ca dupa 16zile respectiv 21 Deci, pana la urma, care e varianta plauzibila ? Sau in cazul in care ramane, ce metode se pot lua ?
Multumesc anticipat. O zi buna
persifona a scris:Daca Postinorul a fost luat corect (si a fost) , sansele sunt extrem de mici. Dar, ce-i drept, sunt. Menstruatia poate fi mai redusa cantitativ de la POstinor, deci nu-i motiv de ingrijorare. Cat despre testele de sarcina, sa-si mai faca unul la cel putin 21 de zile de la contactul sexual si daca si asta iese negativ, puteti sta linistiti
Ultima oara a fost editat de KTM (2007-04-25 17:28:33)
The first duty of love is to listen. '' Paul Tillich ''
- ZZZZ123
- Addicted member
- De la: Never-ever-land
- Inregistrat: 2006-05-19
postinorul are o marja de eroare de 2%. chiar daca e luat foarte corect, cu cat pocinogul s-a intamplat mai aproape de ovulatie, cu atat sansele ca el sa dea gres cresc. iar postinorul nu e anticonceptional. e doar o metoda de urgenta. testele de sarcina se fac la 7 zile de intarziere menstruala sau la 21 de zile de la contactul cu risc. in cazul in care a ramas insarcinata, singurele variante sint: naste sau intrerupe sarcina.
Nobody home
- KTM
- New member
* Buna Nashira.
* Multumesc mult pentru informatiile date, dar mai am niste mici intrebari
* Ce este POCINOGUL ???
* Postnunorul (nu sunt cele doua pastile ??? care se stiu ca denumire "pastila de a doua zi" ceva de genu ?) + ca ea a luat acum o luna pastilele alea, dar acuma la Planing-ul Familial, i-au dat gratuit niste AntiConceptionale (o folie cu 21 de pastile...) si cred/sper ca nu am inteles/auzit gresit ca : daca ea isi i-a regulat pastilele acelea (anticonceptionale-le la ora 10PM) si are contact sex-ual neprotejat, nu ar fi riscuri de sarcina ? Sau sunt ?
* O zi frumoasa si Week-End Placut tuturor
Nashira a scris:postinorul are o marja de eroare de 2%. chiar daca e luat foarte corect, cu cat pocinogul s-a intamplat mai aproape de ovulatie, cu atat sansele ca el sa dea gres cresc. iar postinorul nu e anticonceptional. e doar o metoda de urgenta. testele de sarcina se fac la 7 zile de intarziere menstruala sau la 21 de zile de la contactul cu risc. in cazul in care a ramas insarcinata, singurele variante sint: naste sau intrerupe sarcina.
Ultima oara a fost editat de KTM (2007-04-25 17:29:32)
- ZZZZ123
- Addicted member
pocinogul inseamna in cazul asta contactul cu risc. postinorul poarta "in popor" numele de "pastila de a doua zi" sau "pastila de dupa". anticonceptionalele le ia tocmai pentru a putea avea contacte sexuale "neprotyejate" (deci daca le ia corect riscurile sunt 0).
Nobody home
- KTM
- New member
* Buna din nou Nashira.
* Eu am intrebat de AntiConceptionale, deoarece stiu ca le i-a in primul rand pentru reglarea ciclului menstrual (pentru prima oara, momentan) pentru ca nu ii venea regulat Iar daca facem sex neprotejat, sa intzeleg ca nu ar fi o problema NU? (din cate am citit in mesajul tau, doar ca ma induc in eroare GHILIMELELE puse la neprotyejate)
* Ma mai intereseaza inca un aspect legat de sexul neprotejat daca amandoi am fost virgini, si facem sex ar fi vreo probabilitate de aparitia Virusul HIV/VIH ??? (din cate am inteles, NU, deoarece, daca ea nu il are in ea (virusul), nu are cum sa ma infecteze, ceva de genu NU ??? )
* Thank You Nashira, Hug&Kisses
Nashira a scris:pocinogul inseamna in cazul asta contactul cu risc. postinorul poarta "in popor" numele de "pastila de a doua zi" sau "pastila de dupa". anticonceptionalele le ia tocmai pentru a putea avea contacte sexuale "neprotyejate" (deci daca le ia corect riscurile sunt 0).
Ultima oara a fost editat de KTM (2007-04-25 17:31:40)
- ZZZZ123
- Addicted member
am pus ghilimele pentru ca contactele sunt protejate partial. adica pastilele nu te protejeaza de boli (cum face prezul). dar riscul de sarcina e 0 daca le ia corect. deci poti sa ejaculezi unde vrei tu. hivul se ia si prin ace de exemplu. deci si virginii pot avea hiv.
Nobody home
- KTM
- New member
* MMMmmmm...Bine, de prob. cu ejacularea, m-am lamurit/clarificat
* De problema cu HIV-ul (nici ea, nici eu nu avem acest virus in noi Deci, este de bine atunci.)
* Multumesc mult de sfaturi+lamuriri si poate o sa mai trec cu mici intrebari, bine? Thank You Nashira
Nashira a scris:am pus ghilimele pentru ca contactele sunt protejate partial. adica pastilele nu te protejeaza de boli (cum face prezul). dar riscul de sarcina e 0 daca le ia corect. deci poti sa ejaculezi unde vrei tu. hivul se ia si prin ace de exemplu. deci si virginii pot avea hiv.
Ultima oara a fost editat de KTM (2007-04-25 17:37:04)
- ZZZZ123
- Addicted member
oricand. acum stii unde ne gasesti.
Nobody home
- KTM
- New member
- ZZZZ123
- Addicted member
pastilele contin hormoni (estrogen si progesteron) si blocheaza ovulatia. adica ea este sterila cata vreme le ia.
Nobody home
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|