homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Polygynax-administrare corecta?

#1 2007-05-08 11:33:37

alexuta
New member
Inregistrat: 2007-05-03

polygynax-administrare corecta?

Buna fetelor. revin cu o intrebare "medicala".
am o infectie urinara pt care mi s-a prescris de dr ginecolog 7 zile de ciporfloxacin(2 ori pe zi, dim si seara) si, in paralel, 7 zile de polygynax(tot de 2 ori pe zi, dim si seara).
Nelamuririle mele sunt:
-nu am vazut nicaieri ca s-ar administra de 2 ori pe zi Polygynaxul, ci doar 1 data seara. Se poate lua si dimineata si seara?
-cand mi s-a prescris reteta, nu mi s-a mentionat nimic de modul administrare, doar ca trebuie sa-l iau de 2 ori pe zi. am auzit ceva de spalaturi inainte? sunt obligatorii?
-si o intrebare cam tampita dar trebuie pusa: daca folosesc si dimineata polygynax o sa se scurga imediat...as putea folosi tampoane interne("ob" de ex) ca sa evit acest lucru? sau nu este indicat?
Multumesc din suflet pentru indrumari si sfaturi.
Va pup

#2 2007-05-08 11:39:57

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: polygynax-administrare corecta?

1. nici eu nu am vazut ca altfel decit tine. eu zic deci sa il pui o singura data pe zi, seara, e suficient
2.e bine sa faci spalaturile inainte
3.in nici un caz nu pune ob. reninta la ovulul de dim

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-05-08 12:01:06

alexuta
New member

Mutumesc doctoressa pt raspuns. voi renunta atunci la cele de dimineata. farmacista mi-a recomandat spalaturi cu ceai de galbenele? este ok?

#4 2007-05-08 12:25:34

alexuta
New member

si va mai sacai cu 1 intrebare, destul de importanta:
-la cat timp dpa terminarea tratamentului cu antibiotice+polygynax pot folosi prezervativul linistita? am citit pe prospectul polygynaxului ca nu "se pupa" cu prezervativul...

#5 2007-05-08 13:38:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

imediat dupa ultimul ovul. In ziua urmatoare deci, dupa ce te speli in vagin

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2007-05-08 14:35:57

alexuta
New member

Multumesc din suflet pt lamuriri, doctoressa.

#7 2009-01-29 15:41:31

Absinthia69
New member
Inregistrat: 2009-01-29

La 10 ani aveam  multe chisturi la sani, am  fost diagnosticata  cu    mastoza  fibrochistica la ambii sani.La 17  ani  am fost operata, de  chisturi, dar  boala a recidivat.Am iar  chisturi, tot vreo  8 chisturi,nu  am dureri , in prezent , mai multi medici  mi-au dat diagnostice precum mastoza fibrochistica mamara,  tumoare mamara,  fibrom mamar, tumoare mamara,dar au zis  ca  sigur nu e cancer.La ecografie arata  ca nu e cancer, e  chist malign, am luat tratamente, dar nu ma vindec.cICA E  sindromul "femeii  tinere,"Ce  anticonceptionale imi recomandati???nu vreau  pt  vindecarea  chisturilor, ci  pentru evitarea  agravarii  chisturiOR.Pana acum am luat de capu meu Dezorelle.Au  fost ok, dar nu stiu daca sunt potrivite pentru chisturi,Nu vreau sa raman  insarcinata.Exista  niste anticonceptionale eficiente , care sa imi  micsoreze sau  sa tina sub control chisturile??va rog , va implor, Doctoressa, ast mesaj.E un forum grozaaav!!!

#8 2009-01-29 15:44:21

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

nu iti putem recomanda noi anticonceptionale. cel mai indicat ar fi sa mergi la un cabinet de planning..daca esti din bucuresti poti merge chiar la doctoressa.

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#9 2009-01-29 15:44:59

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

pai ar trebui sa consulti un cabinet de planing familiar... ca sa iti recomande de acolo un doctor...toate anticonceptionalele ofera protectie antibebe...si se mai recomanda in btratarea chisturilor ovariene din cate stiu eu..... uite aici adresa cabinetului din orasul tau http://www.dragostefaragriji.ro/Cabinet … a_326.html

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#10 2009-01-29 15:48:08

Absinthia69
New member

deci daca  am fibroza *tumoare( mamara , ce anticonceptionale sa iau?>dati mi cateva idei.o recomandare ceva,V a rog  foarte mult!!! am cautat   topic uri referitoare la mastoza  dar nu am gasit nimik

#11 2009-01-29 15:49:38

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

numai un doctor poate sa iti prescrie anticonceptionale! mai ales in asemenea problema...
asteapta sa intre doctoressa..si te va lamuri dansa!

Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-01-29 15:50:14)

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#12 2009-01-29 15:58:25

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

intelege ca noi nu avem cum sa iti recomandam Ac-uri,poate nu iti sunt bune si mai tare ti se agraveaza,dar nu poti sa te duci la un medic de planning sa iti spuna care sunt bune pt tine?nu te apuca iar de capul tau sa iei,ca nu faci bine

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#13 2009-01-29 16:03:03

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Absinthia69 a scris:

deci daca  am fibroza *tumoare( mamara , ce anticonceptionale sa iau?>dati mi cateva idei.o recomandare ceva,V a rog  foarte mult!!! am cautat   topic uri referitoare la mastoza  dar nu am gasit nimik

in situatia in care te afli, trebuie sa mergi la medic. mai ales ca ai fribroza nu lua dupa capul tau ca poti face o gafa. mergi la un medic de planning.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#14 2009-01-31 17:58:09

Absinthia69
New member

mersi mult.Adevaru e ca  mi-au zis destui medici ca eu nu am voie  sa iau ac-uri,
Atunci , eu  cum ma protejez?????????iar  prezervativele  sunt costisitoare si se pot  rupe.....Pana a cum am luat dezorelle  si nu am ramas  never gravida is  foarte eficiente pt mine.Oare  Yasmin is  bune??????? Of.....

#15 2009-01-31 18:36:02

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

poti folosi linistita prezervativul (De calitate si folosit cum trebuie nu se sparge, crede`ma) + metoda coiotus intreruptus si nu ramai insarcinata.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.