|
Nu esti logat.
Polygynax-administrare corecta?#1 2007-05-08 11:33:37
polygynax-administrare corecta?Buna fetelor. revin cu o intrebare "medicala". Offline #2 2007-05-08 11:39:57
Re: polygynax-administrare corecta?1. nici eu nu am vazut ca altfel decit tine. eu zic deci sa il pui o singura data pe zi, seara, e suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-05-08 12:01:06
Re: polygynax-administrare corecta?Mutumesc doctoressa pt raspuns. voi renunta atunci la cele de dimineata. farmacista mi-a recomandat spalaturi cu ceai de galbenele? este ok? Offline #4 2007-05-08 12:25:34
Re: polygynax-administrare corecta?si va mai sacai cu 1 intrebare, destul de importanta: Offline #5 2007-05-08 13:38:35
Re: polygynax-administrare corecta?imediat dupa ultimul ovul. In ziua urmatoare deci, dupa ce te speli in vagin Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-08 14:35:57
Re: polygynax-administrare corecta?Multumesc din suflet pt lamuriri, doctoressa. Offline #7 2009-01-29 15:41:31
Re: polygynax-administrare corecta?La 10 ani aveam multe chisturi la sani, am fost diagnosticata cu mastoza fibrochistica la ambii sani.La 17 ani am fost operata, de chisturi, dar boala a recidivat.Am iar chisturi, tot vreo 8 chisturi,nu am dureri , in prezent , mai multi medici mi-au dat diagnostice precum mastoza fibrochistica mamara, tumoare mamara, fibrom mamar, tumoare mamara,dar au zis ca sigur nu e cancer.La ecografie arata ca nu e cancer, e chist malign, am luat tratamente, dar nu ma vindec.cICA E sindromul "femeii tinere,"Ce anticonceptionale imi recomandati???nu vreau pt vindecarea chisturilor, ci pentru evitarea agravarii chisturiOR.Pana acum am luat de capu meu Dezorelle.Au fost ok, dar nu stiu daca sunt potrivite pentru chisturi,Nu vreau sa raman insarcinata.Exista niste anticonceptionale eficiente , care sa imi micsoreze sau sa tina sub control chisturile??va rog , va implor, Doctoressa, ast mesaj.E un forum grozaaav!!! Offline #8 2009-01-29 15:44:21
Re: polygynax-administrare corecta?nu iti putem recomanda noi anticonceptionale. cel mai indicat ar fi sa mergi la un cabinet de planning..daca esti din bucuresti poti merge chiar la doctoressa. Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #9 2009-01-29 15:44:59
Re: polygynax-administrare corecta?pai ar trebui sa consulti un cabinet de planing familiar... ca sa iti recomande de acolo un doctor...toate anticonceptionalele ofera protectie antibebe...si se mai recomanda in btratarea chisturilor ovariene din cate stiu eu..... uite aici adresa cabinetului din orasul tau http://www.dragostefaragriji.ro/Cabinet … a_326.html Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #10 2009-01-29 15:48:08
Re: polygynax-administrare corecta?deci daca am fibroza *tumoare( mamara , ce anticonceptionale sa iau?>dati mi cateva idei.o recomandare ceva,V a rog foarte mult!!! am cautat topic uri referitoare la mastoza dar nu am gasit nimik Offline #11 2009-01-29 15:49:38
Re: polygynax-administrare corecta?numai un doctor poate sa iti prescrie anticonceptionale! mai ales in asemenea problema... Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-01-29 15:50:14) Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #12 2009-01-29 15:58:25
Re: polygynax-administrare corecta?intelege ca noi nu avem cum sa iti recomandam Ac-uri,poate nu iti sunt bune si mai tare ti se agraveaza,dar nu poti sa te duci la un medic de planning sa iti spuna care sunt bune pt tine?nu te apuca iar de capul tau sa iei,ca nu faci bine Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #13 2009-01-29 16:03:03
Re: polygynax-administrare corecta?
in situatia in care te afli, trebuie sa mergi la medic. mai ales ca ai fribroza nu lua dupa capul tau ca poti face o gafa. mergi la un medic de planning. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #14 2009-01-31 17:58:09
Re: polygynax-administrare corecta?mersi mult.Adevaru e ca mi-au zis destui medici ca eu nu am voie sa iau ac-uri, Offline #15 2009-01-31 18:36:02
Re: polygynax-administrare corecta?poti folosi linistita prezervativul (De calitate si folosit cum trebuie nu se sparge, crede`ma) + metoda coiotus intreruptus si nu ramai insarcinata. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|