|
Nu esti logat.
Deochiul-3#39 2009-01-31 21:50:11
Re: deochiul
eu ma deochi foarte des dar si deochi la randul meu...si nu o fac din rautate...ci atunci cand ma uit cu drag la cineva....la un copil frumos...la orice persoana....dar depinde cum ma uit....in ultimul timp am evitat sa privesc prea mult persoanele care mi se par f frumoase....mai ales copiii... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #40 2009-01-31 22:51:32
Re: deochiuleu nu stiu daca deoki oameni, insa stiu sigur ca daca ma mir de coca de cozonac a lui mami ca a crescut prea mult, in urmatoarea secunda da inapoi; deasemenea, daca stau in bucatarie, si fara sa ma uit, doar sa fiu prezenta, cand face mama icre sau maioneza, i se taie.... Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate... (F. Dostoievski) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|