homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Deochiul-3

#39 2009-01-31 21:50:11

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

Re: deochiul

maryahs a scris:

dar cum sunt persoanele care deoache? o fac intentionat? ne putem da seama cand o persoana e pe punctul sa ne deoache?

eu ma deochi foarte des dar si deochi la randul meu...si nu o fac din rautate...ci atunci cand ma uit cu drag la cineva....la un copil frumos...la orice persoana....dar depinde cum ma uit....in ultimul timp am evitat sa privesc prea mult persoanele care mi se par f frumoase....mai ales copiii...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#40 2009-01-31 22:51:32

hestia
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-19

Re: deochiul

eu nu stiu daca deoki oameni, insa stiu sigur ca daca ma mir de coca de cozonac a lui mami ca a crescut prea mult, in urmatoarea secunda da inapoi; deasemenea, daca stau in bucatarie, si fara sa ma uit, doar sa fiu prezenta, cand face mama icre sau maioneza, i se taie....   
bunica mi-a zis ca de la ea am luat asta, plus ca mai am si okii mari si negrii... 
mai mult nush sa va zic,...
deokiata f rar ma simt, iar atunci cand mi se intampla, ma doare capul si casc intr-una... trece de la sine, nu zic vreo rugaciune anume....

Omul nu se naşte pentru a fi fericit. Omul îşi cumpără fericirea şi o cumpără numai cu preţul suferinţei. Aici nu e vorba de nicio nedreptate...                                                                                                                 (F. Dostoievski) 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.