homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Some help pls-2

#20 2009-01-31 23:55:14

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: some help pls

intr`o camera de hotel big_smile
vorbeste cu el deschis, ai zis ca vb cu el despre sex pe sleau, ar trebui rezolvata problema... poate se simte si el aiurea. eu zic sa nu va dati batuti, incercati mai multe variante, cauta pe google poate mai gasesti idei, stiu eu, pozitii noi... si daca nu si nu, inseamna ca dpdv sexual... nu va potriviti

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#21 2009-02-01 00:01:46

Pansy
New member
Inregistrat: 2008-10-01

Danae a scris:

intr`o camera de hotel big_smile
vorbeste cu el deschis, ai zis ca vb cu el despre sex pe sleau, ar trebui rezolvata problema... poate se simte si el aiurea. eu zic sa nu va dati batuti, incercati mai multe variante, cauta pe google poate mai gasesti idei, stiu eu, pozitii noi... si daca nu si nu, inseamna ca dpdv sexual... nu va potriviti

Sincer sa zic nu cred ca exista oameni care nu se potrivesc din pct d vedere sexual,ci doar nu exista dorinta de a face mai bine.Si cred ca asta e si la noi,ne'am acomodat cu chestia "nu merge" si am lasat'o asa.Multumesc pentru sfat. :k?ra:

#22 2009-02-01 02:24:53

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

Sincer sa zic nu cred ca exista oameni care nu se potrivesc din pct d vedere sexual

Ooo, cat poti sa te inseli aici.
Exista oameni care nu se potrivesc din punct de vedere sexual.. si e tare nasol...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#23 2009-02-01 09:05:22

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Pansy ai warn pt ca nu ai editat. citeste te rog regulamentul

#24 2009-02-01 11:11:49

nikko20
Full member
Inregistrat: 2009-01-03

pai eu cred ca de la pielita aia i se trage, ca nu imi inchipui ca dupa 5 min sa ii moara asa din senin, ai scris la inceput ca el a fost virgin si intr-un post anterior ai zic ca inca il mai doare acolo(prob nu i s-a rupt ata aia klumea) prezervativul nu are nici o legatura,am inteles ca si baietii cand se dezvirgineaza au dureri, la fel ca si fetele, ar mai fi si varianta ca [paote e inhibat, el are mai putina experienta decat tine si e o problema de natura psihologica.

"o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!"

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.