|
Nu esti logat.
Some help pls-2#20 2009-01-31 23:55:14
Re: some help plsintr`o camera de hotel Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #21 2009-02-01 00:01:46
Re: some help pls
Sincer sa zic nu cred ca exista oameni care nu se potrivesc din pct d vedere sexual,ci doar nu exista dorinta de a face mai bine.Si cred ca asta e si la noi,ne'am acomodat cu chestia "nu merge" si am lasat'o asa.Multumesc pentru sfat. :k?ra: Offline #22 2009-02-01 02:24:53
Re: some help plsSincer sa zic nu cred ca exista oameni care nu se potrivesc din pct d vedere sexual Offline #23 2009-02-01 09:05:22
Re: some help plsPansy ai warn pt ca nu ai editat. citeste te rog regulamentul Offline #24 2009-02-01 11:11:49
Re: some help plspai eu cred ca de la pielita aia i se trage, ca nu imi inchipui ca dupa 5 min sa ii moara asa din senin, ai scris la inceput ca el a fost virgin si intr-un post anterior ai zic ca inca il mai doare acolo(prob nu i s-a rupt ata aia klumea) prezervativul nu are nici o legatura,am inteles ca si baietii cand se dezvirgineaza au dureri, la fel ca si fetele, ar mai fi si varianta ca [paote e inhibat, el are mai putina experienta decat tine si e o problema de natura psihologica. "o lume in care ne iubim,tu ma ai,ma vrei,iar eu te privesc si nu-mi ajunge,te tin si nu ma satur,te am.....si...te mai vreau!!!!" Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|