|
Nu esti logat.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat#1 2009-01-20 14:13:15
va rog sa ma ajutati cu un sfatbuna tuturor! Offline #2 2009-01-20 14:16:29
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfate o vulvo-vaginita nespecifica, cel mai probabil o dereglare de flora, nimic grav....pune ovulele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-01-20 14:21:51
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfatmultumesc mult de tot. deci partenerul meu nu are nimic sa inteleg... si spalaturile le fac tot cu tantum rosa? doctorul imi spusese sa ma spal o data la 2 zile cu un litru de apa si o lingurita de bicarbonat de bucatarie... ???? Offline #4 2009-01-21 10:39:20
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfatgabriela si partenerul tau ar trebui sa faca tratament(cu metronidazol),nu ti-a dat medicul si pt el?cat despre dusurile vaginale,ele sunt contraindicate in vulvo-vaginitele nespecifice...din cate stiu eu.pt ca flora ta vaginala si asa e modificata,nu are nevoie si de "ajutor". Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #5 2009-01-29 16:44:00
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfathelp! elle joue avec ton coeur Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-29 17:32:54
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfatpare a fi candidoza...cel mai bine ar fi sa mergi la doctor sa iti dea un tratament adecvat. Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-01-29 17:34:16) Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #7 2009-01-29 19:17:28
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfats-ar putea sa fie candidoza,nu poti sti sigur decat daca mergi la medic sa iti faci un examen de secretie.totusi,poti incerca si cu iaurt,daca e candidoza dispar mancarimile.rau nu are cum sa iti faca. Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #8 2009-01-30 10:14:59
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfat
Secretia spre verzui suna a gardenerella. Insa nu lua de bun acest diagnostic. Cel mai sigur vei afla dupa un examen de secretie si un consult. Candidoza da o secretie alba, branzoasa. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2009-02-01 15:51:34
Re: va rog sa ma ajutati cu un sfatmersi mult, maine merg si eu la doctor .. acu ca tot mi-am luat examenu la anato:)) elle joue avec ton coeur Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|