homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Va rog sa ma ajutati cu un sfat

#1 2009-01-20 14:13:15

Gabriela28
Membru
Inregistrat: 2009-01-20

va rog sa ma ajutati cu un sfat

buna tuturor!

am si eu o problema si sper ca doamna doctor sa fie amabila si sa-mi raspunda.

acum 2 spatamani am inecput sa am mancarimi in zona genitala. si scurgeri cu un continut vascos, albe fara miros. m-am decis sa merg la doctor. acesta mi-a luat secretii vaginale si mi-a spus ca am o vulvo-vaginita nespecifica si sa fac spalaturi de 2 ori pe zi cu tantum rosa si sa iau ovule cervugid. de la o prietena am aflat ca aceste spalaturi  cu tantum rosa nu se fac atat de des, maxim o data pe saptamana. si nu am facut decat o singura data in sapatmana aia.
dupa spalaturi nu am mai avut mancarimi. insa am fost sa imi iau rezultatele de la recoltari, iar doctorul mi-a zis din nou ca ovule cervugid sa iau (eu nu luasem, am vrut sa aflu mai inati rezultatul)/
in fisa rezultatului scrie atat: celule epiteliale pavimentoase, leucocite si flora cocobacilara. doctorul nu mi-a explicat deloc daca e grav sau nu... desi l-am rugat sa-mi interpreteze mi-a raspuns ca e o vulvo vaginita nespecifica si ca trebuie s aiau ovule 12 zile in fiecare seara/ nu mi-a zis daca se ia la partener sau din ce cauza mi-a aparut...
nu am inteles nimic si va rog din suflet sa ma ajutati. nu stiu ce sa fac.
multumesc mult!

#2 2009-01-20 14:16:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: va rog sa ma ajutati cu un sfat

e o vulvo-vaginita nespecifica, cel mai probabil o dereglare de flora, nimic grav....pune ovulele
spalaturile vaginale in exces nu sunt bune intr-adevar...cind vorbim de tratamente problema se pune altfel...spala-te deci in vagin inainte de a pune ovulul

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-01-20 14:21:51

Gabriela28
Membru
Inregistrat: 2009-01-20

multumesc mult de tot. deci partenerul meu nu are nimic sa inteleg... si spalaturile le fac tot cu tantum rosa? doctorul imi spusese sa ma spal o data la 2 zile cu un litru de apa si o lingurita de bicarbonat de bucatarie... ????

#4 2009-01-21 10:39:20

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

gabriela si partenerul tau ar trebui sa faca tratament(cu metronidazol),nu ti-a dat medicul si pt el?cat despre dusurile vaginale,ele sunt contraindicate in vulvo-vaginitele nespecifice...din cate stiu eu.pt ca flora ta vaginala si asa e modificata,nu are nevoie si de "ajutor".

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#5 2009-01-29 16:44:00

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

help!
fetelor de vreo 4 5 zile, am mancarimi in zona genitala.. da groazniceeeeeeeee yikes secretzii abundente aveam la inceput, ff abundente .. aveau o culoare tare ciudata, deja dadea spre verzui deschis si urat mirositoare. Am facut spalaturi cu glicerina boraxata, secretiile mi s-au mai "reglat" dar a ramas mancarimea. Ce-ar putea fii? am vrut s merg la gine dar sunt in sesiune, in criza d anatomie si n-am timp acum.. smile

elle joue avec ton coeur hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-01-29 17:32:54

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

pare a fi candidoza...cel mai bine ar fi sa mergi la doctor sa iti dea un tratament adecvat.
fa-ti si tu un pic de timp..fa pauza vreo 2 ore de la invatat si treci pe la doctor tongue

Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-01-29 17:34:16)

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#7 2009-01-29 19:17:28

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

s-ar putea sa fie candidoza,nu poti sti sigur decat daca mergi la medic sa iti faci un examen de secretie.totusi,poti incerca si cu iaurt,daca e candidoza dispar mancarimile.rau nu are cum sa iti faca.

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#8 2009-01-30 10:14:59

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Soriana a scris:

help!
fetelor de vreo 4 5 zile, am mancarimi in zona genitala.. da groazniceeeeeeeee yikes secretzii abundente aveam la inceput, ff abundente .. aveau o culoare tare ciudata, deja dadea spre verzui deschis si urat mirositoare. Am facut spalaturi cu glicerina boraxata, secretiile mi s-au mai "reglat" dar a ramas mancarimea. Ce-ar putea fii? am vrut s merg la gine dar sunt in sesiune, in criza d anatomie si n-am timp acum.. smile

Secretia spre verzui suna a gardenerella. Insa nu lua de bun acest diagnostic. Cel mai sigur vei afla dupa un examen de secretie si un consult. Candidoza da o secretie alba, branzoasa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2009-02-01 15:51:34

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

mersi mult, maine merg si eu la doctor .. acu ca tot mi-am luat examenu la anato:))

elle joue avec ton coeur hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.