|
Nu esti logat.
Pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitata#1 2009-01-25 14:21:40
pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitata:bang: Offline #2 2009-01-25 14:35:38
Re: pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitatadeci ai intarziat cu prima pastila din folie din cate am inteles...nu sunt probleme cu contactele de dinainte (daca au fost) dar protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din folie... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-01-25 14:52:09
Re: pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitataMultumesc frumos de raspuns...ca in prospect scrie ca ar fi o posibilitate de sarcina dar eu am uitat chiar prima pastilaiar cu o sapt inainte chiar 2 n-am facut nimik... Offline #4 2009-01-25 14:54:47
Re: pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitatacum am zis...esti ok...doar contactele de dupapun probleme...cu placere happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-01 10:40:37
Re: pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitatasi eu am patit la fel numai ce eu iau marvelon 21 si spre deosebire de tine,eu am avut contact sexual in saptamana de dinainte...am inceput un nou blister dar in a 9 a zi si sunt disperata sa nu fi ramas insarcinata... Offline #7 2009-02-01 21:11:42
Re: pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitataasta am patit si eu aseara...am uitat sa iau prima pastiluta dintr-o folie noua de novinete si o sa le iau in seara asta pe amandoua(primele 2 din folie)...am inteles ca nu este problema doar ca 7 zile, de maine inainte, trebuie sa fie protectie...asta insemnand ca acele contacte sexuale care au avut loc inainte nu provoaca sarcina...cred ca am intles bine caci stau un picut cu frica vrreau si eu sa fiu miresica Offline #8 2009-02-01 23:16:59
Re: pilula din prima zi dupa terminarea ciclului uitataeu zic ca ai inteles bine onyca Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|