homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sunt ingrijorata!

#1 2009-02-02 12:34:44

karma_life
Membru
Inregistrat: 2009-01-27

sunt ingrijorata!

Buna fetelor...am o mare rugaminte la voi,poate aveti mai multa experienta decat mine,poate ati trecut prin asa ceva...am de aproximativ o saptamana dureri mari la nivelul abdomenului,nu stiu cum sa explic,e p undeva in zona buricului ,cand mai sus cand mai jos,se extinde in parti,iar la palpare ma doare ingrozitor;se simte oarecum umflat,dur..nu stiu..nu ma pricep..dar doar din cate stiu eu...nu e de bine...p langa asta durerea radiaza pana in zona rinichilor.Durerea se manifesta mai rau atunci cand fac miscari bruste,cand ma asez undeva sau ma ridic...Pe langa astea , urinez cam la 10 min indiferent dak am fost la baie sau nu,greturi,am si varsat de cateva ori si as dormi intr-una...Nu stiu ce sa zic,as inclina sa cred k ar fi vb de o infectie urinara,dar...ma tot bate gandul sa nu fie vb de o sarcina ectopica....la medic nu ma pot duce pt am nevoie de trimitere iar medicul meu de fam e in concediu...dar crede-ti-ma k sunt speriata ,nestiind ce se intampla....sarcina as exclude-o pt k iau pastile,dar poti sa stii?!va rog mult ,dak aveti mai multe cunostiinte despre asa ceva da-ti-mi un sfat!va multumesc

#2 2009-02-02 12:36:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: sunt ingrijorata!

Suna a infectie urinara, poti face un sumar de urina si o urocultura la orice laborator.

#3 2009-02-02 12:37:19

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

o echografie la ovare ai facut? sa nu fie de la ovare, sau poate de la rinichi. sau poate o infectie urinara de zici ca mergi la toaleta de multe ori.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2009-02-02 12:38:18

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

ceva asemanator am patit eu cand am avut infectie la rinichi
durere in abdomenul superior, greata puternica, varsaturi, ameteli. si dureri maaari

daca dr. de familie e in concediu poti sa te duci la urgenta. nu mi se pare o idee buna sa stai asa, indiferent despre ce este vorba

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.