|
Nu esti logat.
Amoxicilina la copii!#1 2009-02-02 16:23:46
Amoxicilina la copii!Fetita mea, de patru ani si zece luni, a racit. Joi, vineri era relativ bine, doar tusea si era usor ragusita. Tusea nu foarte persistenta. Sambata a acuzat dureri de cap, apoi friguri. Pe la ora 22 era calda. Fiind sambata, si fara medic, i-am administrat ceea ce stiam ca-i administra medicul in aceste situatii. Amoxicilina. De 250 mg/5 ml. Medicul spunea la acum ca la cele 20 kg ale ei trebuiau cel putin 4 ml la o doza. Eu i-am dat doar 3 ml, in urma studierii pe internet a prospectelor la amoxicilina. Offline #2 2009-02-02 21:02:51
Re: Amoxicilina la copii!i-ai spus medicului de ce concentratie i-ai dat amoxacilina ? poate a crezut ca i-ai dat de 125 .... oricum stiu ca ei in spital calculeaza dupa kg/corp cat sa ii dai .... personal cred ca e ok daca ii dai la indicatiile producatorului, ca doar nu a scris prospectul doar ca sa se afle in treaba Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|