|
Nu esti logat.
Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???#1 2009-01-27 10:23:31
Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Buna fetelor! Sunt foarte ingrijorata. In urma cu 3 zile mi s-a terminat mestruatia, care a venit la data fixa si s-a consumat in conditii normale. Am avut simptomele obisnuite, durata, cantitate si culoare normala. In ultima zi...cand era pe sfarsite am avut raport sexual si imediat a doua zi m-am trezit cu sanii umflati si durerosi, dureri de spate si...as zice ca o vaga senzatie de greata...care ma gandesc ca poate fi si de la autosugestie. Mi-am facut test si evident ca a iesit negativ. Trebuie sa mentionez ca sunt diagnosticata cu mastoza fibrochistica si ma gandesc ca in urma actului sexual am suferit un dezechilibru hormonal. Rog pe cele care au avut astfel de simptome sa imi dea un raspuns. Va multumesc. Offline #2 2009-01-27 10:50:20Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Iyv, si eu am mastoza fibrochistica. Eu pe la jumatatea ciclului menstrual am avut sanii umflati si ma dureau si am avut si eu un contact sexual,nu stiu, s-ar putea sa aiba vreo legatura, dar pe parcurs pana sa-mi vina menstra mi-au trcut acele simptome. Mie mi-au raspuns fetele de pe forum ca e de la anticonceptionale. Nu cred sa fie vorba de sarcina, parerea mea. Mai asteapta si alte pareri. ,,Romantismul este vraja care transforma praful vietii de zi cu zi intr-o ceata aurie." Elinor Glyn Offline #3 2009-01-27 11:44:44
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Simptomele de sarcina nu apar asa de repede,iar testul de sarcina se face la 3 saptamani de la contact sau la 7 zile de la intarzierea menstruatiei. Nu beti apa!!!!Pestii fac sex in ea! Offline #4 2009-01-27 12:07:05
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???
subscriu Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #5 2009-01-27 14:23:07
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Fetelor, eu mi-am facut testul pentru a verifica daca mi-ar fi putut veni menstra peste sarcina. Dar nici asa nu iese socoteala... . Offline Publicitateloading...
#6 2009-01-28 15:22:26
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Acum ma simt mai bine, mai ales raspunsul Macicai mi-a mai ridicat moralul. Daca cineva mai este sau a fost in asentimentul meu ...o rog sa imi dea o parere. Abia saptamana viitoare am programare la doctor si ma sufoc de griji pana atunci. va multumesc. Ultima oara a fost editat de lyv (2009-01-28 15:23:16) Offline #7 2009-01-28 18:42:13
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Lyv eu zic sa stai linistita,si daca stii ca ai un ciclu regulat calaculeaza ti perioada fertila,el a ejaculat inauntru? Offline #8 2009-01-28 19:28:53
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Da...in ultima zi a menstrei a ejaculat inauntru... . Ma simt din ce in ce mai ciudat...ma si autosugestionez...imi vine sa ma urc pe pereti. Maine dimineata repet testul. nu cred ca voi putea dormi. Offline #9 2009-01-28 22:05:46
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???ti`ai calculat perioada fertila? daca erai pe stop, in ultima zi, nu cred ca e vb de sarcina... mai fa un test la 3 sapt de la contactul cu risc. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #10 2009-01-28 22:14:27
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Desi a ejaculat in interior eu zic sa stai linistita,sunt sanse fffffffff mici....si clar mai mult e autosugestie la tine! Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-01-28 22:14:54) Offline #11 2009-01-29 09:42:32
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Buna fetelor! Mi-am mai facut un test...a iesit negativ. In concluzie si la urma urmei luna asta am avut 3 contacte. Primul pe 01-fara final pt el , al doilea pe 17-protejat (pe 21 mi-au venit rusii) si al treilea pe 24-cu ejaculare inauntru (in ultima zi a menstrei). Avand in vedere ca asa zisele simptome si-au facut aparitia pe 26, singura posibilitate era ca sarcina sa fi fost de la primul contact...adica de pe 01, insa testele sunt negative... . Acum ce-ar urma? Va multumesc pentru sprijin Offline #12 2009-02-03 00:15:24
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???Si pana la urma fetelor...e vorba de un chist ovarian destul de maricel, aproape 6cmx6cm. Cred ca ma paste operatia . Va pup. Offline #13 2009-02-03 01:22:11
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???imi pare rau pt tine ca ajungi la operatie....iti tinem pumnii,si nu este risc de sarcina,mai ales ca CM l-ai avut pe data fixa cum ai spus tu.simptomele ori erau din cauza menstrei,ori din cauza pastilelor Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #14 2009-02-03 13:11:29
Re: Simptomele sarcinii dupa doua zile de la actul sexual???femeile devin paranoice cand vine vorba despre sarcina ...fie k isi doresc sau nu un bebe...toate cred k au ramas insarcinate in urma unui contact sexual neprotejat eu vorbesc...?..?...?....si eu credeam ...dar nu a fost sa fie ....da' lasa k muncesc eu ))))))))))) bafta multa l operatie...speram sa fie totul bine ...sa ne dai si noua de stire...si la fel cum au zis si fetele...stai linistita.....sansle sa fii insarcinata sunt incredibil d mici pup fluturash Ultima oara a fost editat de bu773rfly (2009-02-03 13:13:27) nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|