|
Nu esti logat.
Pot sa incep cu o zi,2 mai devreme pastilele?#1 2007-04-24 14:40:22
pot sa incep cu o zi,2 mai devreme pastilele?buna! iau logest de o luna. acum sunt in cele 7 zile de pauza.intrebarea mea este daca pot sa reincep pastilele cu 2 zile mai devreme...adica in 6-a zi de pauza? pt ca plec la mare si as vrea sa mi se opreasca ciclul. in a2-a luna de pastile n-o sa mai am acele sangerari,nu? Offline #2 2007-04-24 15:17:57
Re: pot sa incep cu o zi,2 mai devreme pastilele?poti incepe mai devreme dc vrei sa iti decalezi menstruatia, iar spottingul ar trebui sa dispara in primele 3 luni de utilizare..... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #3 2007-04-24 16:16:43
Re: pot sa incep cu o zi,2 mai devreme pastilele?dar nu e sigur ca ti se va opri...am incercat si eu...si am sangerat cu 2 zile in plus...e adevarat ca f putin si doar seara dar s a intamplat...asa ca ma indoiesc ca voi repeta experienta...dar daca tot zici ca spotting poti incerca... happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-04-27 09:53:20
Re: pot sa incep cu o zi,2 mai devreme pastilele?Am si eu o intrebare: Daca medicul spune sa incepi sa iei pastile(Karissa) din prima zi a ciclului asta inseamna din prima zi cand ai sangerarile nu? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|