|
Nu esti logat.
Consultant financiar... cat castiga? :D#1 2009-02-04 11:04:51
consultant financiar... cat castiga? :DFetelor, am o urgenta stie cineva, macar orientativ, cam cat as putea sa cer pt un post de consultant financiar la ING? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #2 2009-02-04 11:18:22
Re: consultant financiar... cat castiga? :Dtu esti sigura ca e vorba de salariu fix si nu de salariu+comision din vanzari? pentru ca de-obicei se practica varianta a doua. "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #3 2009-02-04 11:31:51
Re: consultant financiar... cat castiga? :Dde ce rezultate indoielnice? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2009-02-04 11:42:40
Re: consultant financiar... cat castiga? :D
eu am facut in urma cu cativa ani un curs in domeniu la o societate de asigurari (alta, nu ING), curs care a fost foarte interesant (2 saptamani cantonati la o pensiune super cu ore de dimineata pana seara). ce presupunea munca de fapt (era vorba de asigurari de viata): erai un fel de liber-profesionist (iti faceai actele pentru PFA) care trebuia sa aiba portofoliul propriu de clienti, mergea de cate ori voia pe zi la sediu (cu ce mergeai=carburant era problema ta) ca sa suni de acolo si sa stabilesti intalniri cu potentiali clienti pe care dupa aia ii tot sunai si ii bateai la cap.... de castigat castigai STRICT un comision din ce vindeai. asa ca nu m-am mai apucat de treaba - m-am lasat direct pagubasa dupa curs.... "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #5 2009-02-04 15:51:13
Re: consultant financiar... cat castiga? :Divy am dat si eu peste joburi cu consultant financiar , in principal stai la telefon toata ziua la un fel de hotline si vb cu lumea la tel. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-04 16:29:25
Re: consultant financiar... cat castiga? :Dmda. aveti dreptate, cand am auzit despre ce e vorba am lasat-o balta... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2009-02-04 18:50:10
Re: consultant financiar... cat castiga? :Dok "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|