|
Nu esti logat.
Intrerupere-2#20 2009-02-02 14:44:33
Re: intrerupereasta o pot face si femeile....deci.... I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #21 2009-02-03 01:56:34
Re: intrerupereasi_na sa sti k de cele mai multe ori femeile sunt mai rele care fac astfel de comentarii mai acide ...stai linistita nu esti prima si nici ultima din pacate ...ai grija de tine si bafta maine ...sa ne zici ce-ai facut ...poop ..be the best ...fuck the rest )) Offline #22 2009-02-03 21:10:38
Re: intrerupereuite am facut curetajul .... si a fost barbat...s-a comportat frumos...nu m-a durut aproape deloc...bine...o durere suportabila ...dar acum imi curge foarte mult sange ...si in plus nu mi-a dat nici un fel de medicamente...nu stiu dak e ceva normal ... mi-a zis ca nu e cazul doar daca apar complicatii...cred ca mi-a facut prin metoda clasica ... mi-a facut 2 injectii jos si una in vena de am ametit toata de la ea..a durat cam 5-6 min ... nu mai mult...ma simt bine ... adica putin obosita...am si mancat ca numai mancasem de 4 zile asa bine...doar ca mi-e frica cu atata sange stiu ca e normal dar parca totusi e prea mult ...voi ce ziceti? nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #23 2009-02-03 22:00:00
Re: intreruperedoctorii de regula recomanda si antibiotice dupa chiuretaj in scop de protectie. si eu cand am facut clasic am avut o hemoragie destul de puternica cateva zile. ia niste calciu + D3 si vitamine cateva zile si mananca bine. parerea mea este ca daca nu se opreste in 2-3 zile sa vorbesti cu doctorul. incearca sa stai cat mai mult intinsa in pat si in nici un caz sa nu faci efort. sper ca ti-a spus ca nu se recomanda contacte sexuale timp de 2 saptamani. si ai grija ca poti ramane iarasi. cel mai bine ar fi sa mergi la un cabinet de planning si sa ti se recomande ac ca sa nu mai ai probleme pe viitor. I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #24 2009-02-03 22:04:01
Re: intrerupereda... nu ma tenteaza acum contactele sexuale...vreau doar sa ma fac bine...pai cred ca o sa merg ...dar la doctora mea sa-mi dea niste medicamente sa nu am probleme ...cel mai bine...si multumesc mult pt sfaturi... sper sa fiu ok...pana la urma.nu mi-e rau...dar mi-e frik cu sangerarea ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline Publicitateloading...
#25 2009-02-03 22:08:17
Re: intrerupereAdi_na, sa inteleg ca ai un medic de planning si nu ai mers deja sa vorbesti despre contraceptive , riscind astfel sa ai o sarcina nedorita? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2009-02-03 22:12:41
Re: intrerupereba da...mi-a prescris anticonceptionale...pe 6 ianuarie 2009... iar eu...pe 12 ianuarie asa cum mi-a explicat...deja ramasasem ... ...de aici...imi pare si mai mult rau...tocmai cand ma pregatisem sa iau... imi pare rau acum ca n-am mers mai devreme...dar cred ca e ca o invatatura de minte...nu sunt mandra de mine...dar...ce pot sa mai fac acum...trebuie sa accept ca am gresit...si sa merg mai departe... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #27 2009-02-03 22:35:30
Re: intreruperelasa ca trece...ce a fost a fost....vei fi bine...stii vorba aia, tot ce nu ne omoara ne intareste...ai sa iesi din experienta asta mai puternica. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2009-02-03 22:43:18
Re: intreruperemultumesc mult pt sfaturi ... maine o sa merg sa vad dak imi da si niste medicamente dupa curetaj ... multumesc inca o data nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #29 2009-02-03 22:54:16
Re: intrerupereAdi-na o sa treaca..imi pare rau pentru tine,,,s-a intamplat si la altii si totul a fost bine. timpul o sa le rezolve pe toate. Offline #30 2009-02-03 22:56:02
Re: intreruperemultumesc frumos...da...sper sa treaca...sa ma simt bn ... nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #31 2009-02-03 23:29:42
Re: intreruperein general dupa astfel de interventii iti prescrie un antiinflamator ceva si antibiotic ...acum u faci cum crezi ...iar cu sangerarea e normal ...ce sa zik ...sa te refaci repede , sa fi mai atenta pe viitor si multa sanatate ..be the best ...fuck the rest )) Offline #32 2009-02-04 19:17:35
Re: intrerupeream fost la doctora...si mi-a dat un antibiotic ...si clorocalcin...dar totusi...nu mi-a explicat...daca calciul asta se ia simplu....are un gust aiurea rau... stie cnv daca trebuie dizolvat in ceva...ca parca totusi...e cam imposibil sa-l bei asa nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #33 2009-02-04 19:51:27
Re: intreruperehai ca sunt lucruri si mai rele decat gustul la clorocalcin! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #34 2009-02-04 20:18:22
Re: intrerupere
e drept ca e foarte rau la gust....pune-l in ceva...pe zahar sau in suc sau cum vrei tu ca sa iti fie mai usor sa il inghiti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2009-02-04 23:00:06
Re: intrerupereaaa...pai nu ca ma plang ma naiba ...am trecut eu peste...curetaj si nu beau...un calciu...dar am crezut ca nu se bea asa ... mi se parea prea aiurea ms nu te grabi sa vorbesti de pacatul altuia pana ce nu ti-l cunosti pe al tau... Offline #36 2009-02-04 23:29:50
Re: intreruperepune-l in ceai dak vrei sau in suc ....e f nashpa la gust intr-adevar ..be the best ...fuck the rest )) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|