homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un mic ajutor daca se poate pls

#1 2009-02-05 10:09:30

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

un mic ajutor daca se poate pls

buna fetelor! de o luna sunt in franta si de o saptamana incoace am o mancarime jos,cu o senzatie de arsura cand merg la baie.presupun ca este candida.am renuntat la anticonceptionale  de aprox o luna de zile,de cand am plecat.poate sa fie si asta o cauza a aparitiei acestei mancarimi? aici chiar nu am posibilitatea sa ajung la medic,si totusi as vrea sa iau ceva ca sa nu se agraveze pana ajung in tara...peste 2 luni grater dar nici nu stiu cum se numesc medicamentele aici ca sa cer la farmacie...un unguent,niste pastile ceva sad tot ce am la mine in materie de medicamente este euciprin....dar am inteles ca este pentru nfectii urinare?ma poate ajuta careva cu un nume de medicament ceva care se da fara reteta la farmacie ?stiu ca pe forum nu se prescriu tratamente si daca as fi fost acasa as fi mers la medic sad

#2 2009-02-05 10:17:43

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: un mic ajutor daca se poate pls

Am cautat si am vazut ca in Franta poti gasi Lomexin ovule si Gyno-daktarin ovule (care contin miconazol, la fel ca Gynozolul)
La Lomexin scrie ca se dau pe reteta, acum incearca si tu si vezi.

#3 2009-02-05 10:21:31

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Incearca tratamentul cu iaurt. Poate te va ajuta. Pana nu faci o analiza de secretie nu ai cum sa fii sigura ca e candida. Si decat sa faci vreun tratament nepotrivit, parerea mea este sa incerci sa pui iaurt in vagin 5 seri la rand cate 5 ml. Cu tratament dupa ureche, mi-e teama sa nu faci mai mult rau decat bine.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-02-05 12:13:30

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

ms de raspunsuri fetelor...am sa merg sa intreb la farmacie..cam greu cu explicatul asta in franceza a simptomelor si a medicamentelor smile cu iaurtul parca am o retinere sa incerc...dar daca o sa vad ca nu am incotro am sa incerc si asta.aici ma gandeam ca poate nu dau asa fara reteta...adik in romania daca te rogi iti da si fara reteta uneori.oricum mai astept si alte pareri...vreo denumire de unguent,vreun corespondent la flucovim,varianta franceza smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.