|
Nu esti logat.
Un membru nou are nevoie de ajutorul vostru#1 2009-02-04 23:18:42
un membru nou are nevoie de ajutorul vostrubuna am si eu o problema eu iau de mai bine de 8 luni de zile melleva 35 prescrisa de doctorul ginecolog atat pentru protectie cat si pentru chisturi pe ovare, am facut si o pauza de 2 luni dupa ce am inceput sa le iau din nou menstruatia mea este de culoare maro-negricios fara miros urat si cu cheguri de sange (foarte multe) si 3 zile cat sunt la menstruatie asa este tot timpul... va rog sa imi spuneti daca e normal sa mi se imtample asta Offline #2 2009-02-04 23:48:58
Re: un membru nou are nevoie de ajutorul vostrumesntra se poate schimba cand iei ac, nu cred ca e motiv de ingrijorare Offline #3 2009-02-05 01:13:44
Re: un membru nou are nevoie de ajutorul vostru
subscriu in totalitate...asa e si a mea uneori Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #4 2009-02-05 14:42:48
Re: un membru nou are nevoie de ajutorul vostrumultumesc pentru raspunsuri Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|