homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stie cineva despre...?

#1 2009-02-05 13:19:19

iulianat
New member
Inregistrat: 2009-02-04

stie cineva despre...?

am o prietena ce avea mari probleme cu menstruatia...nu era regulata si avea mari dureri si de o bucata de vreme cu 5 zile inainte sa i vina menstruatia ia niste picaturi din extract de coacaze negre si ii vine exact cand trebuie. ce parere aveti despre acest extract?...l-a incercat cineva?...
eu mai beau cam in fiecare zi cate o cana de ceai de coada soricelului si cretisoara ca cica e bun pentru femei....despre aceste ceaiuri stiti ceva?.....sau folositi ceva plante naturale pentru o buna functionare a aparatului genital?

#2 2009-02-05 15:29:17

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

Re: stie cineva despre...?

ceaiurile in general sunt f bune, eu beau ceai destul de des. eu zic ca daca iti mentii sistemul imunitar puternic si ai grija de tine, igiena si aparatul genital functioneaza cum trebuie.
informatii despre  extractul de coacaze nu detin din pacate, dar mai bine lasi menstra sa vina cum trebuie, fara esente de genul asta.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.