homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iarasi scurgeri...

#1 2009-02-05 12:54:20

DeathRose
Full member
Inregistrat: 2007-06-29

iarasi scurgeri...

sincer nu mai suport atatea scurgeri ... azi de dimineatza am avut o scurgere parca verzuie... ori eram eu prea somnoroasa... dar spre verde era culoarea..ce poate fi..? am facut si tratament cu ovule si tantum rosa.. dar mi`au revenit din nou scurgerile.. iau antibebe de vreo 2 ani si cv, azi ar trebui sa`mi vina menstruatia.. sa fie din cauza asta scugerea aceea ?

#2 2009-02-05 13:50:41

maryu
Hero member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2007-08-27

Re: iarasi scurgeri...

deathrose mai bine mergi la medic ca acea secretie verzuie nu este un semn bun.poate ai o infectie ceva...mergi la un control si fa si o analiza de secretie ca sa stii exact ce ai..

În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. chicot
What will it take for us to realize,
The more we provoke, winter will come twice...

#3 2009-02-05 15:16:07

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

DeathRose a scris:

sincer nu mai suport atatea scurgeri ... azi de dimineatza am avut o scurgere parca verzuie... ori eram eu prea somnoroasa... dar spre verde era culoarea..ce poate fi..? am facut si tratament cu ovule si tantum rosa.. dar mi`au revenit din nou scurgerile.. iau antibebe de vreo 2 ani si cv, azi ar trebui sa`mi vina menstruatia.. sa fie din cauza asta scugerea aceea ?

posibil sa ai o infectie sau sa nu iti fi trecut infectia care ai tratat`o. deci mai bine mergi la ginecolog, ceri o analiza de secretie si pe urma o antibiograma/antifungigrama in functie de caz.
adevarul e ca in timpul administrarii de ac`uri secretia se mai poate schimba, dar nu cred ca ar bate in verzui... pt alte nelamuriri, mergi la medic, ar fi mai bine!

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#4 2009-02-05 15:23:28

DeathRose
Full member
Inregistrat: 2007-06-29

o sa merg din nou ... va multumesc !!

#5 2009-02-05 15:24:50

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

cu placere !

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-02-05 16:44:18

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

ii posibil sa nu isi fi facut efectul tratamentul....du-te iar la medic si rezolva problema ca nu e de joaca cu infectiile astea

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.