|
Nu esti logat.
Extraveral si mercilon#1 2009-02-05 19:03:11
extraveral si mercilonieri la 9 seara am luat ultima pastila de pe folia de mercilon. azi pe la 13 am luat 2 pastile de extraveral. pe prospect scrie ca diminueaza efectul anticonceptionalelor. dar eu fiind azi in prima zi de pauza mai este vreo problema? caci de aseara de la 9 si pana azi la 13 cand am luat extraveralul banuiesc ca ultima pastiluta de mercilon era deja absorbita, nu? sa imi fac griji sau nu? ma protejez suplimentar pana inghit 7 pastilute de pe noua folie sau nu este nevoie? daca se poate as vrea si un raspuns de la Doctoressa. Ultima oara a fost editat de calypso (2009-02-05 19:04:02) Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #2 2009-02-05 22:22:08
Re: extraveral si mercilondaca ai luat in pauza eu zic ca este ok, mai asteapta pareri Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|