|
Nu esti logat.
Va rog sa-mi raspundeti!#1 2009-02-05 10:25:55
va rog sa-mi raspundeti!am patit un mare necaz...aseara knd imi luam ultima pastila(yasmin)am observat cu stupoare k mai aveam o pastila neluata din prima saptamana(in loc sa fie o singura pastila p blister era 2)...le-am luat atunci p amandoua...dar am avut relatii intime din acea prima saptamana de administrare a pastilelor...ce ma fac?e posibil sa fiu insarcinata....?asta e a 10a luna de knd iau aceste pastile,insa exceptand o pauza d 2 luni,iau km d an juma...sunt foarte stresata,n-am dormit toata noaptea...mai am si o sesiune grea de tot,nu ma pot concentra...pot face acum un test..?sau nu mai are rost...in mod normal dak nu se intampla asta pt k terminam blisterul trebuia sa imi vina km in a 4a zi de pauza...va rog ajutati-ma... Offline #2 2009-02-05 10:29:29
Re: va rog sa-mi raspundeti!asteapta sa vina menstra, daca le iei de atata timp eu zic ca sunt slabe sanse sa ramai insarcinata Offline #3 2009-02-05 11:30:54
Re: va rog sa-mi raspundeti!ms mult pt rasp ast si alte pareri sper sa fie la cel de pozitive ca cea de sus:) Offline #4 2009-02-05 12:46:39
Re: va rog sa-mi raspundeti!eu luam inainte marvelon..dar mi le-a schimbat doctoritza cu mercilon..lusem 5 pastile d emarvelon si apoi am trecut in a 6-a zi pe mercilon la indictaia doctoritei...acum mi am ceva dureri de cap cum aveam inainte la marvelon, dar si o usoara senzatie de greata uneori...de la ce poate fi? e d ela pastile pana ma acomodez sau e vb despre altceva...de cand am schimbat pstilele nua m avut cntact sexual propriu zis doar ne-am jucat ca s zic asa.. Offline #5 2009-02-05 13:12:52
Re: va rog sa-mi raspundeti!buna.va rog sa-mi rasp. si mie la o intrebare.am inceput sa iau desorelle miercurea trecuta in prima zi de ciclu.vineri m-a apucat o raceala cumplita si am fost nevoita sa iau antibiotice OSPAMOX , nurofen raceala si gripa si ceva de supt trachisan.le-am luat in fiecare seara la ora fixa.la a 8-a pastila am facut sex insa nu a ejaculat inauntru.e totul ok nu?nu exista sanse sa raman gravida chiar dc am luat antibiotice, nu?cert este ca a iesit la timp si am facut si dus cu apa din abundenta inauntru.astept raspuns fetelor.ms Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-05 13:16:33
Re: va rog sa-mi raspundeti!trebuia sa te protejezi suplimentar pe timpul tratam cu antibiotice si ink 7 pastile dup-aia.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #7 2009-02-05 13:21:49
Re: va rog sa-mi raspundeti!pe timpul tratamentului n-am facut nimic.l-am terminat luni .stiu si de protectia de 7 zile dupa dar no, asta e s-a intamplat, insa eu sper si cred ca nu v fi nimic dc nu a ejaculat in vagin.ms de raspuns Offline #8 2009-02-05 13:29:11
Re: va rog sa-mi raspundeti!Sanse de sarcina exista, din cauza lichidului preejaculator care contine si el spermatozoizi. Trebuia sa folosesti prezervativ ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #9 2009-02-05 14:39:27
Re: va rog sa-mi raspundeti!poate o sa para penibil dar sotul meu nu are asa zisul lichid preejaculator .inainte faceam sex o luna intreaga fara protectie si nu am ramas insarcinata.el zice ca nu simte ca ar elimina nimic altceva pana la orgasm.este posibil oare?va spun, inainte de casatorie faceam dragoste pot zice zi de zi si fara consecinte nedorite.sa fi fost noroc pur si simplu?sau chiar unii barbati nu elimina asa ceva? Offline #10 2009-02-05 15:12:38
Re: va rog sa-mi raspundeti!toti barbatii au asa-zisa picatura a placerii. doar ca nu o vezi tu sau el. daca ai avut noroc cu metoda asta, asta nu inseamna ca nu o sa poti ramane insarcinata pe viitor. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #11 2009-02-05 15:28:58
Re: va rog sa-mi raspundeti!va rog mult dak poate sa-mi mai raspunda cineva la problema postata mai sus...nu pot sa ma linistesc si chiar nu imi dau seama cum am putut sa uit,de atata timp de cand iau nu am facut nici o greseala... Offline #12 2009-02-05 15:32:27
Re: va rog sa-mi raspundeti!me_arwen sunt de aceeasi parere cu heimdall, acum nu ai ce face altceva decat sa astepti menstra. si daca vrei sa faci test, faci la o saptamana de la intarziere. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #13 2009-02-05 16:04:01
Re: va rog sa-mi raspundeti!me_Arwen si eu am uitat in ian, mai mult de o pastiluta(de fapt e impropiu sa spun am uitat...ci mi-am uitat folia in alt oras si nu m-am obosit sa imi cumpar alta ). Am fost si eu intrigata la mom respectiv daca pot ramane sau nu, pt ca in per respectiva avusesem 2 contacte neprotejate cu sotu' si inca alte 2 sau 3 in alea 7 zile cand ar fi tb sa ma protejez suplim. Am fost si la medic, am facut si eco pe langa altele si dr m-a asigurat ca nu prea am cum sa fiu pt ca am luat o per f lunga AC(la mine sunt aproape 5 ani): endometru prea mic, ovare nepregatite si un folicul mult prea mic. Am mai citit pe site ca au fost cazuri cand au ramas de la o pastiluta uitata, riscuri exista dar daca eu cred totusi ca sunt mici sanse. Offline #14 2009-02-05 17:22:09
Re: va rog sa-mi raspundeti!buna..sunt cam incepatoare si as vrea sa aflu dak in cele 7 zile de pauza trebuie sa imi vina menstruatia..ms Offline #15 2009-02-05 17:23:17
Re: va rog sa-mi raspundeti!da..in mod normal ar trebui sa iti vina. dar sunt si cazuri cand nu apare menstra in cele 7 zile.. Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-02-05 17:24:01) Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!! ..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"... Offline #16 2009-02-05 17:34:24
Re: va rog sa-mi raspundeti!aha..ms si dak nu imi vine in alea 7 zile trebuie sa incep alta folie. Offline #17 2009-02-05 22:28:48
Re: va rog sa-mi raspundeti!daca cumva nu vine in alea 7 zile, incepi alta folie(poate fi o dereglare) dar daca nici pauza urmatoare nu vine, te prezinti la medic. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|