|
Nu esti logat.
E cazul?#1 2009-02-05 22:28:43
e cazul?acum vreo juma de an am fost sa-mi fac analiza la secretie ca era f ciudata..si era o infectie cica pe care i-o dadusem si lu iubi... am facut tratament si mi-a trecut..(luam si ac pe vremea aia) acum am reinceput sa iau ac de o luna sunt la a doua folie.. si nu stiam ce sa fac sa mai fac iar analiza la secretie? desi secretia mea e obisnuita nu are nimic ciudat. mi-e sa nu-i "dau" ceva iar lui iubi desi nu e nimic in neregula acum..voi ce ziceti? Offline #2 2009-02-05 22:30:18
Re: e cazul?dar ce infectie ai avut? medicul nu ti`a spus? un medic nu ar trebui sa dea tratament fara macar sa`ti zica cu ce te`ai procopsit. poti sa faci o analiza de secretie, nu strica, astea trebuiesc facute periodic... Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #3 2009-02-05 23:29:05
Re: e cazul?pai a fost aproape de candida... dar nu era asa grav, mi-a dat niste ovule si o crema si mi-a trecut..atunci o sa fac analiza de secretie Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|