Herpes genital combinat cu tesut suprainfectat
- cristian.marinescu
- New member
- Inregistrat: 2009-02-04
herpes genital combinat cu tesut suprainfectat
buna ziua. am herpes genital. ma tratez de 6 zile. de asemenea la baza penisului , exact in locul de legatura intre penis si testicule, am central un fel de vena iesita in afara, pe care o am de mic, dar care e a doua oara in decurs de 1 an cand se suprainfecteaza si iese un puroi, dar totul e nedureros. prima intrebare este urmatoarea : cum e posibil ca eu sa am herpes genital... si prietena mea cu care sunt din noiembrie sa nu aiba? a doua intrebare : cum e posibil ca eu sa am herpes genital, si fostele mele ultime 2 prietene sa nu aiba? a 3 -a intrebare : iau Zinnat pentru tesutul infectat, si Aciclovir pentru herpes. prietena mea actuala am descoperit azi ca are Gardnerella. am inteles ca va trebui sa luam amandoi un tratament similiar. e ok sa mai iau inca un medicament in combinatie cu astea 2 pe care le iau deja? sau ar trebui sa mai astept?
a 4-a intrebare: nici una nu are nimic, si le-am sunat pe ultimele 5 partenere de sex din ultimul an jumatate, si eu sa am herpes genital? e posibil pentru ca am facut sex cu 2 femei neprotejat (respectiv actuala + fosta) concomitent in fiecare zi timp de 2 luni? si mentionez ca ambele au o igiena extraordinara. mai am intrebari despre tesutul ala suprainfectat, dar astept sa mi se raspunda la cele de mai sus. va multumesc mult.
- tttttt
- Hero member
- Inregistrat: 2008-01-22
Re: herpes genital combinat cu tesut suprainfectat
- blueeyes
- Platinum member
- De la: BearLand
- Inregistrat: 2006-11-30
Eu nu cred ca e o gluma. Am cunoscut si eu un specimen de-asta inconstient. Ontopic - sunt de acord cu tttttt, cu adaugarea ca toate partenerele tale ar trebui sa-si faca o tipare HPV, sa nu se trezeasca cu cine stie ce minunatii (respectiv tulpini HPV high risk).
- tttttt
- Hero member
"ambele au o igiena extraordinara" , nu are importanta ele trebuie sa se duca la medic si sa isi faca anliza special pt herpes la o analiza de rutina nu iese nimic si daca tot se duc poate e bine sa isi faca si pt gonoree, chlamydia , si hpv si tu la fel dar te intreb , de unde sti ca ai herpes ? ai fost la control?
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-04 13:19:15)
- Khristall
- Insomniac member
- De la: Casuta noastra
- Inregistrat: 2007-10-08
pai daca ia tratament de 6 zile presupun ca a fost la medic. sper sa fi fost asa si sa nu ia dupa ureche...
Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013
- cristian.marinescu
- New member
am fost prima oara la balthazar pe la berceni cu actuala la ginecolog, eu la urolog, dupa am fost la doamna ionescu de la ministerul justitiei... mi-am facut analizele complete si am primit tratamentul acesta. azi am mers din nou la balthazar sa primim tratament pentru Gardnerella. si intrebarea la care nu am primit raspuns este urmatoare : momentan eu ZINNAT pentru tesutul suprainfectat si aciclovir pentru herpes. pot sa mai iau si pastilele prescrise azi pentru Gardnerella? si de asemenea? inca o data intreb ? cum e posibil eu sa am Herpes si actuala mea prietena nu ? ca de restul nu ma mai intereseaza? ea nu are nici un simptom de herpes... doar eu ... am penisul mov. nu e gluma , sunt curios de cele scrise mai sus, nu de obsesia mea pentru femei.
mentionez ca actuala si-a facut examen de secretie si de col, si nu i-a iesit nimic decat Gardnerella atat, si celule tip clue cells 30 % frecvente sau ceva de genul asta. in rest era totul ok. la examen de secretie cred ca iesea si herpesul sau la cel de col.
Ultima oara a fost editat de cristian.marinescu (2009-02-04 18:12:16)
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
eu nu cred ca iesea la examen de secretie sau la culturi...
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
cristian.marinescu a scris:buna ziua. am herpes genital. ma tratez de 6 zile. de asemenea la baza penisului , exact in locul de legatura intre penis si testicule, am central un fel de vena iesita in afara, pe care o am de mic, dar care e a doua oara in decurs de 1 an cand se suprainfecteaza si iese un puroi, dar totul e nedureros. prima intrebare este urmatoarea : cum e posibil ca eu sa am herpes genital... si prietena mea cu care sunt din noiembrie sa nu aiba? a doua intrebare : cum e posibil ca eu sa am herpes genital, si fostele mele ultime 2 prietene sa nu aiba? a 3 -a intrebare : iau Zinnat pentru tesutul infectat, si Aciclovir pentru herpes. prietena mea actuala am descoperit azi ca are Gardnerella. am inteles ca va trebui sa luam amandoi un tratament similiar. e ok sa mai iau inca un medicament in combinatie cu astea 2 pe care le iau deja? sau ar trebui sa mai astept?
a 4-a intrebare: nici una nu are nimic, si le-am sunat pe ultimele 5 partenere de sex din ultimul an jumatate, si eu sa am herpes genital? e posibil pentru ca am facut sex cu 2 femei neprotejat (respectiv actuala + fosta) concomitent in fiecare zi timp de 2 luni? si mentionez ca ambele au o igiena extraordinara. mai am intrebari despre tesutul ala suprainfectat, dar astept sa mi se raspunda la cele de mai sus. va multumesc mult.
1. cum stii ca prietena ta nu are virusul herpetic? faptul ca nu are simptome, deci ca nu are bubitele specifice, nu inseamna ca nu are virusul....nu e deloc obligatoriu sa faceti bubitele amindoi deodata 2. raspunsul e cam acelasi ca la prima intrebare, pentru ca si intrebarea e cam aceeasi 3. e ok sa mai iei inca un tratament nu e nevoie sa mai astepti 4. nu pentru ca ai facut sex o zi cu una o zi cu alta insa pentru ca ai facut sex neprotejat
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- tttttt
- Hero member
eu nu am comentat preferintele tale sexuale , ci m-am socat pt ca eu una am inteles din ce ai scris tu ca ai facut sex concomitent cu 2 fete , deci toti 3 o data , si sincer e dreptul meu sa ma minunez, dar fiecare are ideile si conceptiile lui daca ai fost atent ti-am raspuns foarte clar , cum a zis si doctoressa si celelalte fete parerile sunt impartite , pt gardnerella tu nu trebuie sa iei tratament - e o dereglare de flora vaginala , nu de asta trebuie sa iti faci probleme momentan- ti-am raspuns si mai sus daca vrei ajutor pe acest site eu zic sa citesti cu atentie : pt herpes e o analiza separata nu se vede la secretie , crede-ma stiu pt ca am facut analizele astea , sunt obligatorii inainte de sarcina la fel si pt chlamidya , separat , si ureoplasma si mycoplasma , e bine ca fetele sa isi faca analizele astea pt ca de obicei bolile cu transmitere sexuala nu vin niciodata singure , spre ex gonoreea nu prea are simptome la femei si nu isi pot da seama ca au sau nu boala decat in urma analizelor speciale poate nu o sa va apara nici una din aceste boli , dar ele dau in timp complicatii , si in situatia creata e bine sa cereti si analizele astea spre ex hpv - virus cu transmitere sexuala , la barbati nu are simptome , la femei provoaca cancer de col uterin chlamydia - provoaca infertilitate , la fel nu se manifesta galagios
deci sa ceara analiza : herpes II - igg si igm - e cel genital ( mai e si herpes I cel care apare la gura ) igm si igg valorile astea inseamna asa: igg daca e pozitiv insemna ca ai virusul in organism de ceva timp , igm - pozitiv insemna ca in momentul asta tocmai ce se manifesta violent , nu este in stare latenta - asa poti sa iti dai seama care din prietenele tale are virusul , dupa valorile igg si igm daca ai avut herpes o data in viata igg nu se va mai negativa niciodata , deoarece vorbim de un virus si el ramane in stare latenta in organism si poate aparea din cand in cand la suprafata pielii, doar igm se negativeaza , adica atunci cand "doarme" , ca sa zic asa daca fetele au si igg si igm negativ atunci putem spune ca nu au virusul , dar in cazul vostru eu cred ca au si ele sper ca m-am exprimat corect si ai inteles
Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-02-05 08:43:58)
- cristian.marinescu
- New member
am citit de 3 ori pana am inteles. iti multumesc nu mult, foarte mult! despre Gardnerella am citit tot, si am inteles ca e recomandata doza aia unica. o sa fac o poza si o sa o pun undeva, as fi foarte interesat sa am niste pareri si despre tesutul ala suprainfectat! multumesc inca o data mult mult de tot.
- tttttt
- Hero member
ok ma bucur , si imi pare bine ca te-am ajutat vezi ca valorile astea igg si igm le gasesti cam la toate bolile deci igg -pozitiv ai contactat mai demult boala igm - pozitiv acum se manifesta , sau doar ce ai contactat-o
daca ai igg pozitiv inseamna ca ai facut deja anticorpi , de aici se vede ca ai contactat-o de ceva timp , in sensul ca s-au dezvoltat anticorpii , si d-asta , in functie de perioada de incubatie si cat timp ii ia corpului sa faca anticorpii poti sa iti dai seama de cand ai contactat boala
daca apare la herpes spre ex doar igm pozitiv = doar ce ai contactat-o in timp , se va face igg pozitiv( cum am zis , e un virus si nu dispare ) si igm se va negativa , asta dupa tratament am simtit nevoia sa iti zic toate astea , pt ca stiu ca si mie mi-a luat ceva timp sa le inteleg
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|