|
Nu esti logat.
Sa iau Estrofem?#1 2007-04-27 12:15:40
Sa iau Estrofem?Am o nelamurire..Hai sa incep asa..am o rana pe col de vreo 3 ani dar cam la 6 luni merg la dr ginecolog si fac un papanicolau ca sa stiu ca totul e ok ..Iau si anticonceptionale Yasmin de vreun an aproape..si de cateva luni bune..inainte de ciclu cu o sapt si dupa ciclu cateva zile am niste scurgeri maronii.Am fost si azi la dr si i-am spus..gandindu-ma sa nu fie de la rana de pe col..Si mi-a spus ca poate sa fie de la Yasmin si sa i-au o luna, o data cu pastila de la Yasmin si o pastila de Estrofem de 1 mg sa vedem cum ma simt dupa.Si ma uitam acum pe net si in agenda si park nu imi vine sa iau asa ceva..sunt hormoni pan la urma si nu-i de joaca cu ei mai ales ca medicamentul asta este indicat femeilor intrate la menopauza sau care nu au uter si chestii din astea..iar eu din punctu asta de vedere sunt sanatoasa ..multumesc lui Dumnezeu si sunt inca tanara. Offline #2 2007-04-27 12:20:11
Re: Sa iau Estrofem?eu zic ca ce ai tu e spotting si s ar rezolva cu simpla schimbare a anticonceptionalelor...dar bineinteles eu nu sunt medic... happy with him...inlove with him... Offline #3 2007-04-27 13:02:44
Re: Sa iau Estrofem?Mersi de raspuns crys_ty_na..insa iau yasmin de apropae un an..si ma uitam pe prospect si scrie ca pot aparea inafara ciclului mici pete de sange ...insa in primele luni de intrebuintare si eu i-au deja de 1 an de zile..deci ma gandesc ca ar fi cam exclus ce zici u.. Offline #4 2007-04-27 13:03:56
Re: Sa iau Estrofem?daca apare spotting dupa alea 3 luni de acomodare ac. trebuiesc schimbate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-04-27 13:07:50
Re: Sa iau Estrofem?daca ti au fost date de un medic poti sa incerci...rau nu cred ca ti v or face...dar daca nu functioneaza tot schimbatul pastilelor mi se pare o solutie mai buna decat medicamentul acela...eu una as cere o a 2 parere de la un alt medic ginecolog... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-27 14:02:38
Re: Sa iau Estrofem?pai da..asa ma gandeam si eu sa vad ce zice si alt dr..in rest ma simt foarte bine cu yasmin.. Offline #7 2007-04-27 16:30:10
Re: Sa iau Estrofem?e de la contraceptive si cred ca trebuie schimbate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-04-27 19:45:14
Re: Sa iau Estrofem?mersi mult de raspuns doctoressa..cred ca am sa merg sa mi le schimbe Offline #9 2007-04-28 08:50:10
Re: Sa iau Estrofem?esti in aceeasi situatie ca mine... citeste si aici http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=6607 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|