homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum sa scap de paranoia?

#1 2007-04-27 12:35:47

elena26
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-01

cum sa scap de paranoia?

Buna fetelor!Am si eu o problema...Sunt foarte foarte paranoica...Acum vreo 8-9 luni am fost disperata ca as fi ramas insarcinata,dar am avut menstruatie in fiecare luna+ecografie+2 teste de sarcina,ambele negative..De atunci pana anul asta in ianuarie nu am mai avut nici un contact sexual..Acum mi-am inceput iar activitatea sexuala si iar ma ia paranoia..Din ianuarie pana acum am avut menstruatie in fiecare luna,sanii nu ma dor ,dar simt cum imi creste burtica.Alte simptome nu am,decat burtica..Cred ca voi trece pe anticonceptionale,dar mi-e frica sa nu ma dereglez de la ele sau sa ma simt rau..Am auzit cazuri cand fetele s-au simtit foarte rau,mai ales in primele 3 luni.Dar pana atunci cum scap de paranoia asta??Daca am avut menstruatie in fiecare luna din ianuarie pana acum e posibil sa fie vorba de vreo sarcina?Trebuie s amentionez ca nu toate contactele au fost protejate,dar nu cred ca si-a dat niciodata drumul in mine,dar ma gandesc sa nu fi scapat ceva ceva..

Ultima oara a fost editat de elena26 (2007-04-27 12:38:09)

#2 2007-04-27 12:40:49

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: cum sa scap de paranoia?

ca sa scapi de paranoia zic sa protejezi eficient fiecare contact sexual ori cu prezervativ ori cu ac. cat priveste evitarea unei sarcini nedorite ac. sunt cele mai eficiente de 100% daca sunt luate corect

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-04-27 12:41:30

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

in nici un caz nu esti insarcinata! stai linistita, au trecut totusi 4 menstruatii din ian si pana acum... eu zic ca e bine sa treci pe anticonceptionale, mie mi se pare singura etoda sigura 100%, daca la iei corect cat despre starile de rau din primele 3 luni... sunt f putine fetele care intr-adevar se simt RAU.. de obicei apar sangerarile alea dintre menstruatii, iti cresc putin sanii etc, deci chestii neglijabile zic eu. sau e posibil sa nu ai nici un efect advers, cum s-a intamplat la mine. cu nici un tip de pastile pe care le-am luat pana acum nu am avut nici o probl de genu...
deci in primul rand stai linistita ca nu ai bebe smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2007-04-27 13:03:15

elena26
Sr. member

ms frumos ...o sa ma duc la un cabinet de planning sa-mi prescrie niste anticonceptionale ca nu mai suport sa stau cu stress in fiecare luna...totusi nu stiu de ce mi-a crescut burtica si parca e si tare...

#5 2007-04-27 13:10:43

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

eu zic ca e cel mai probabil o chestie psihica...sa sti ca exista "sarcini inchipuite"...nu zic ca asta e cazul tau...dar daca se poate ajunge pana acolo incat o fata/femeie care nu este insarcinata sa aiba simtome si sa i iasa pozitiv testul poate sa ti creasca si tie umpic burtica...insa eu cred totusi ca ai cam abuzat de mancarea de la mac tongue

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2007-04-27 13:34:27

elena26
Sr. member

de mancare am cam abuzat un pic,de fapt de dulciuri...big_smile

#7 2007-04-28 13:33:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai vezi...acolo e problema tongue

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.