|
Nu esti logat.
Stie cineva?#1 2009-02-07 00:15:12
Stie cineva?Fetelor am fost acum cateva luni sa-mi fac o analiza la gat...si m-a intrebat daca am lua multe antibiotice ca daca am luat sa imi faca si analiza aia de ciuperca ...in gat nu mi-a iesit nimic dar cand am luat analizele mi-a zis ca am candida albicanis cev ade genu...am fost cu rezultatele analizelor si in alta parte la medicu de familie si mi-a zis ca analizlele sunt bune si ca nu mi-a iesit nimic...eu acum vreau sa stiu ce e aia candida albicanis ...eu stiam de candida in alta parte:) am avut candida...si cee ce vreau eu sa stiu este ce este candida albicanis? Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-02-07 00:57:37
Re: Stie cineva?Asta nu inteleg nici eu ....si nu am facut niciun tratement...ptr ca unii spun ca nu mi-a iesit nimic si acolo mi-a zis ca mi-a iesit candida....cum se manifesta candida asta din gat ??? vai ce m-ai speriat.... Ultima oara a fost editat de Diana888 (2009-02-07 00:58:43) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #3 2009-02-07 01:23:10
Re: Stie cineva?ai avut ceva sintome ca te doare gatu? sau cum de ai ajuns sa-ti faci analiza la gat? ca si eu am ceva probleme cu gatu Offline #4 2009-02-07 01:27:02
Re: Stie cineva?Da pe mine ma doare gatu de mica....tot timpul am avut probleme cu gatu iarna...mergi si fa-ti o analiza ...te poate durea si de la frig de la o raceala.... Ultima oara a fost editat de Diana888 (2009-02-07 01:28:30) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #5 2009-02-07 01:36:28
Re: Stie cineva?poi... doc de familie mi-a spus ca am puroi mi-a dat penicilina dar am refuzat si mi-a dat trimitere la policlinica acol mi-a zis ca am rosu in gat dar mai puternic... am facut tratament dupa 3 sapt iar... am fost la urgenta mi-a spus ca am un punct de puroi si rosu in gat si an luat antibiotice.... Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-07 01:42:10
Re: Stie cineva?deyutza00 incredibil dar adevarat ....exact la fel am si eu...tot cu partea dreapta...si la fel am rosu in gat....si la fel nu-mi iasa nimic daca imi fac analiza in gat...pe mine ma mai doare si mana dreapta si prin spate tot in partea dreapta....si cu candida la fel am....si acum am ajuns la concluza sa cred ca am candida albicanis....luni merg urgent la spital si imi fac din nou anlizele in gat si analiza ptr candiada albicanis "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #7 2009-02-07 08:16:48
Re: Stie cineva?fetelor am o problema, nu pot intra pe anticonceptionale pro si contra, am lasat acolo o intrebare... Offline #8 2009-02-07 10:43:19
Re: Stie cineva?dupa ce-ti faci analiza si iti stabileste ce ai te-as ruga sa intri pe idu one_girl401 daca vrei sa-mi spui ce ti-a stabilit ca poate am si e Offline #9 2009-02-07 14:35:50
Re: Stie cineva?
au fost ceva probleme dar acum ar trebui sa mearga... happy with him...inlove with him... Offline #10 2009-02-07 14:43:20
Re: Stie cineva?a intradevar acum merge! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|