homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat si pentru mine :*

#1 2009-02-07 14:51:03

calleigh
Platinum member
De la: viata
Inregistrat: 2009-01-13

un sfat si pentru mine :*

Fetelor am nevoie de ajutor din partea vostra.Luna asta am primit o veste si anume ca pot sa imi termin facultatea in strainatate.Wow,toate bune si frumoase.problema e ca mai am inca 3 ani.imi doresc foarte mult sa merg si nu as vrea sa ratez asta pt nimic in lume,problema este ca prietenul meu,cu care sunt de aproximativ 4 ani va ramane aici la master.nu cred ca v-a fi prea placut sa ne vedem numai in vacante,oricum,e vorba de inca 3 ani.si la un momentdat mi-a venit o idee:vreau sa il cer in casatorie,pentru ca el inca nu a facut-o big_smile sunt sigura ca asta vreau si cred ca si el vrea,doar ca nu a luat inca initiativa.credeti ca e cam deplasat sa fiu eu cea care face pasul asta?adica nu ar fi normal sa fiu eu cea care il cere pe el in casatorie?ma tot gandesc la asta si nu stiu ce sa fac.si timpul zboara,peste 4 luni va trebui sa plec.v-as fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta cu un sfat,cu o parere.multumesc  rodnar  puss

Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself.
Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#2 2009-02-07 14:57:48

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: un sfat si pentru mine :*

calleigh, mie nu mi se pare nimic deplasat sa-l ceri tu in casatorie, dar nu vad cu ce ar imbunatati asta situatia.
Adica.. ti-e teama ca daca nu faci asta exista posibilitatea sa va despartiti in acesti 3 ani si ai impresia ca daca faceti pasul asta nu se va mai intampla asta? Mie nu mi se pare ok ... Daca e sa se termine se termina oricum...

#3 2009-02-07 15:03:04

calleigh
Platinum member

nu,nu mi-e frica sa nu cumva sa ne despartim.nu e vorba de asta,nu stiu cum sa zic...pur si simplu as vrea sa fac asta,ma gandeam si inainte sa aflu ca voi pleca la asta...dar toate colegele imi ziceau ca sunt nebuna daca eu ca FEMEIE fac pasul asta.ca nu mai e la fel de romantic neutral
oricum dupa un an o sa vina si el acolo smile am pomenit de faptul ca voi pleca...doar asa.ma gandeam daca are rost sa fac asta avand in vedere ca voi pleca departe pt atat timp.

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-02-07 15:11:17)

Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again.

#4 2009-02-07 15:11:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Dar nu trebuie sa o faci la modul ca il inviti la o cina cu lumanari si sampanie ... Poti pur si simplu sa ii zici ca vrei sa va casatoriti, ca il vrei pe el sa iti fie sot. Ma rog, e cam aceeasi chestie dar nu stiu ... ma gandesc ca daca eventual nu faci totul ca o cerere in casatorie, deci la modul formal, ci ii vorbesti acasa despre ceea ce vrei tu ... e mai voalat smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#5 2009-02-07 15:14:47

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

ati vazut prea multe filme  lol De ce trebuie neaparat sa fie ceva cu fast? Pur si simplu, intr-o seara, pe canapea la tv te intorci spre el si ii zici ca vrei sa faceti pasul asta .. emotii sunt in orice imprejurare...

Publicitate

loading...

#6 2009-02-07 15:15:56

calleigh
Platinum member

good point big_smile

#7 2009-02-07 15:18:49

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

alexia a scris:

ati vazut prea multe filme  lol De ce trebuie neaparat sa fie ceva cu fast? Pur si simplu, intr-o seara, pe canapea la tv te intorci spre el si ii zici ca vrei sa faceti pasul asta .. emotii sunt in orice imprejurare...

Da, tocmai asta am zis, asta era si ideea mea; dar atunci cand a zis ca vrea sa il ceara in casatorie a formulat in asa fel incat am dedus ca vrea sa o zica mai ... formal ... sau ceva de genul asta lol Tocmai in ideea in care nu mi se pare deloc deplasat sa ii spui tu ca vrei asta. E ok.

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-02-07 15:19:49)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#8 2009-02-07 15:26:36

calleigh
Platinum member

aaa,nu,nu vreau neaparat sa fie ceva cu fast.am vorbit de multe ori despre casatorie si amandoi vrem asta,doar ca vreau ca intrebarea sa fie pusa si raspunsul sa fie dat.nu doar asa...intr-o zi poate o sa ne casatorim,sa vedem...daca asa,daca pe dincolo...poate intr-o suta de ani.Adica...vreau sa il intreb daca in viitorul apropiat vrea sa o facem,daca vrea sa avem o familie.ma descurc mai greu sa scriu tot ce am pe suflet,sper ca ma intelegeti smile

#9 2009-02-07 18:01:34

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

daca tu simti asta,intreaba-l wink

expect the worst , hope for the best!

#10 2009-02-07 18:22:09

Crssy85
Hero member
Inregistrat: 2008-11-09
Site

Pai stai ca nu inteleg... crezi ca dak il ceri in casatorie se skimba ceva? Dak va casatoriti nu tot tb sa-si continue master-ul? Sau care e planul tau? Cum va skimba o casatorie, lucrurile?... Nu mi se pare o idee proasta sa-l ceri. Eu am preluat mereu initiativa cu al meu, si sunte casatoriti de 3.6 ani si de 7 impreuna smile

Fericita mamica de
Davidutz, din 19.11.2009
                si
Cezarel, din 29.10.2011

#11 2009-02-07 18:27:25

LexyaLadyM
Full member
Inregistrat: 2009-01-15

eu zic.. sa nu mai astepti.. eu vb des cu prietenul meu despre asta. e un subiect care ne da speranta cand suntem tristi.. cand ne e greu.
ati putea sa va logoditi inainte sa pleci u. eu una asa as face. si sa ramana casatoria k un plan pt viitor. dar ar trebui sincer sa discuti cu el. spunei ce ai vrea sa faceti. eu cred k o sa fie incantat. si sa nu-ti faci griji..va fi greu k n-o sa fiti impreuna o perioada.. dar cine zice k viata e usoara.

Ultima oara a fost editat de LexyaLadyM (2009-02-07 18:29:04)

sunt cea mai fericita fata din univers smile pt ca am cel mai minunat iubit din lume

#12 2009-02-07 18:27:29

calleigh
Platinum member

in nici un caz nu vreau sa renunte la master si nu vrea sa se schimbe nimic.nu are ce.pur si simplu imi doresc sa ne casatorim...si astept de ceva vreme sa ma ceara el,doar ca inca nu si-a facut curaj.ma gandeam ca l-as putea salva eu,dar in acelasi timp mi-e frica sa nu fac vre-o gafa cerandu-l eu pe el si nu invers.atat....
lady,ai mare dreptate,multumesc  puss

Ultima oara a fost editat de calleigh (2009-02-07 18:33:46)

#13 2009-02-07 19:33:33

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu intotdeauna am fost de parere ca barbatul trebuie sa ia initiativa in sensul asta, el trebuie sa ceara femeia, sa te faca sa te simti dorita si sa ai sentimentul ala de bucurie ca el te cere si vrea sa faca pasul asta cu tine.
nu stiu dc vrei tu sa ii propui chestia asta si sa-l ceri pe el...mie mi se pare un pic deplasat. ca vorbitidespre asta, despre viitor e ok, dar de la a vorbi pana la a-l cere eu zic ca e cale lunga. daca tu te simti ok si vrei sa faci asta e decizia ta.
dar eu zic sa te gandesti bine...sigur n-ai luat decizia asta pt ca urmeaza sa pelci altundeva sa faci master? si daca o sa va vedeti mai rar ce? trebuie sa inveti sa traiesti si fara el nu sa fi dependenta de el pt ca nu e bine.
in fond e vorba de 1 an...pt ca din cate am inteles el va veni acolo...
mai bine lasi lucrurile sa decurga de la sine fara sa le precipiti.

#14 2009-02-07 19:39:29

skumpi
Vizitator

si mie mi se pare aiureah`
tu vrei sa faci asta mai mult ca sa ai o garantie
eu zic sa lasi timpul sa decida ce va fi intre voi....si dak zici ca peste un an o sa vina si el acolo...numa bine... un an nu e asa mult insa se pot intampla multe...in timpu asta ati putea vedea cat d mare e iubirea voastra` smile
iar legat d casatorie...eu cred ca dak el isi dorea asta te cerea el pe tine.... curaju mi se pare o scuza.... sunt sigura ca atunci cand va simti din tot sufletu o va face... nu`l presa

#15 2009-02-07 20:19:08

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

deci...strict la cererea lui in casatorie sunt deocamdata 30%  de acord lol pt k si eu consider k asta tine de atributiile lui... daaaaarr, voi recurge si eu la un asemenea gest de la anu incolo lol dc pana in 2011 nu ma cere el, am sa'l cer io big_smile si cu asta basta

consider k ar tb intai sa'l anunti de ce planuri ai cu continuarea studiilor in strainatate si abia apoi dupa ce lamuriti situatia sa'l si ceri smile ... numai pt 2 min sa te pui u in locul lui, sa vina sa te ceara de nevasta , dupa care sa'ti spuna k el pleaca si pe tine te lasa in tara ... cu siguranta nu ti'ar conveni wink

#16 2009-02-07 20:35:12

calleigh
Platinum member

da...poi stie ca urmeaza sa plec.inca nu a zis nimic.probabil pt ca am renuntat deja de 2 ori sa plec,tot pentru el.acum 3 ani cand am inceput facultatea trebuia sa plec,apoi dupa ce am terminat anul 2...la fel.am vazut ca nu e incantat de idee si am refuzat bursa.dar asta deja e a3a oara si sincera sa fiu nu cred ca o sa mi se mai ofere o astfel de sansa.mi-as dori foarte mult sa fac urmatorii 3 ani acolo.
cat despre cererea in casatorie,incep sa ma razgandesc dupa ce am auzit de la voi.o sa il las pe al sa o faca.mai mult ca sigur,dupa cevoi pleca nu v-a rezista prea mult si o sa vina dupa mine.nu poate sa traiasca fara mine mai mult de cateva zile smile
ms de sfaturi fetele puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.