|
Nu esti logat.
Buna#1 2007-04-25 01:27:49
bunafolosesc pt prima data anticonceptionale yasmin,prima tableta am luat o in a 2 a zi de ciclu...imediat dupa prima pastila menstruatia mea a mai venit foarte putin,practic pare sa se fi oprit,inainte sa folosesc anticonceptionale menstruatia dura chiar si 7 zile...ce se intampla? Offline #2 2007-04-25 07:21:24
Re: bunase poate sa fie de la ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-04-28 20:34:38
Re: bunafolosesc pt prima data anticonceptionale yasmin.prima pilula am luat o in a 2 a zi de menstruatie,menstruatia s a oprit la scurt timp dupa luarea primei pastile,nu inteleg de ce....Acum sunt la a 6 a pilula,pot avea activitate sexuala fara sa folosesc metoda de bariera?kte pilule trebuie sa iau inainte de a incepe activitatea sexuala pt a nu ramane insarcinata? Offline #5 2007-04-28 20:58:55
Re: buna7 pastile.de maine esti safe. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-28 21:55:12
Re: bunadaca omiti o pastila in a doua sapt la sfarsit iti mai trebuie protectie suplim 7 zile? in prospect la yasmin scrie sa o iei imediat ce ti-ai adus aminte si sa continui normal fara protectie suplim . ofera viata unui mic inger Offline #7 2007-04-29 10:19:26
Re: bunadaca o uiti mai mult de 12 ore ai nevoie de protectie cu prezervativ pana inghiti 7 pastile. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|