|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-01-24 07:55:50
intrebaream avut menstruatie pe data de 25 decembrie. a tinut pana pe 30. dupa care mi`a venit iar pe 10 ianuarie:| numai ca era mai inchisa la culoare a tinut 4 zile si nu m`a durut burta deloc(in situatie in kre mie knd imi vine ma doare burta de mor) . nu iau anticonceptionale, nu am luat postinor niciodata deci nu pot avea spotting. ce ar putea fi? ( tin sa precizez k dupa mestra din 25-30 dec am avut un contact sexual neprotejat dar a fost ceva d genul introducerea penisului d 2 3 ori si kteva miscari d du`te vino.. vreo 2 min... dupa kre pr meu a ejaculat afara intr`un prosop dupa c m`am mai jucat eu pe acolo...nu stiu dak are vreo relevanta ) va rog o parere ce ar putea fi .. daca este normal... multumesc anticipat Offline #2 2007-01-24 11:49:23
Re: intrebaremergi la un medic. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-01-24 14:31:00
Re: intrebarelala, urmareste ce se intimpla in continuare...daca se repeta fenomenul mergi la ginecolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-02-07 22:39:43
Re: intrebarebuna. as avea si eu o intrebare, daca se poate. nu e topicul bun, cred, dar sper sa mi se raspunda. eu trebuia sa incep maine o folie noua de pastile. nu stiu cum s-a intamplat, dar am crezut ca astazi e duminica si am inceput de astazi. nu mi s-a mai intamplat si nu stiu ce trebuie sa fac. va rog mult, ajutati-ma cu un raspuns. Offline #5 2009-02-07 22:45:33
Re: intrebareNu-i problema Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-07 22:48:45
Re: intrebareok .merci. dar am o nelamurire. ce fac? merg cu ele in continuare si dupa ce le termin ce fac? le incep cum mergeam normal sau fac 7 zile pauza asa cum e acum? nu mi se deregleaza ciclul? sunt multe intrebari, dar nu stiu cum am putu incurca zilele, mai ales ca nu mi s-a intamplat pana acum. Offline #7 2009-02-07 22:53:43
Re: intrebareLe iei normal, faci pauza de 7 zile, samd. Nu e problema daca faci pauza mai scurta de 7 zile, doar cand faci mai lunga de 7 zile risti protectia. Offline #8 2009-02-07 22:58:58
Re: intrebareok. merci mult de raspuns. dar, daca fac pauza de 8 zile si folosesc protectie suplimentara, are ceva? k sa nu mi se deregleze ciclul. sau, nu pot sa fac altfel: sa nu iau maine pastiluta si sa continui de luni , cu protectie dupa de 7 zile, tot ca sa nu mi se deregleze ciclul.... uooofff Offline #9 2009-02-08 08:17:42
Re: intrebaremayaki, daca ai inceput folia cu o zi mai devreme, menstruatia va veni, cel mai probabil, tot cu o zi mai devreme. daca vrei sa vina in aceeasi zi cum venea pana acum fa asa: cumpara o folie de rezerva si cand termini folia ta, in ziua urmatoare mai ia o pastila de pe folia de rezerva. astfel vei termina cu ele ca si inainte de folia asta, si menstruatia va veni normal. pastrezi folia inceputa pt rezerva, si duminica, adica in a 8-a zi, incepi o folie noua. Offline #10 2009-02-08 17:08:05
Re: intrebaremerci mult de raspuns camysh. cred ca am adormit aseara si nu am mai raspuns. dar am ramas on line. anticonceptionalele pe care le iau sunt karissa. dar e o idee buna cum zici tu. asa am sa fac. am sa iau o folie de rezerva si o sa iau practic 22 pastilute luna asta si va fi , banuiesc , ca si inainte ziua in care imi vine ciclul. m-am obisnuit asa, mi s-a reglat foarte bine si cum nu mi s-a mai intamplat nimic de genul pana acum, o sa fac sa fie cum era pana acum merci mult de raspuns. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|