|
Nu esti logat.
Analize, dureri de cap,etc#1 2009-02-03 20:47:37
Analize, dureri de cap,etcVa scriu in legatura cu mama. Are 49 de ani. Se simte destul de rau: are tensiune(valori 126 cu 78..pulsul 109; 156 cu 99...puls 88; 144 cu 82...puls 88; si ultima data 190 cu 80). A facut niste analize pentru ca o doare rau capul, in parte din spate, transpira la cap, are dureri in piept/ palpitatii,i se umfla mainile sau picioarele(mai rar), spune ca are deseori senzatia ca se sufoca/nu poate respira. Le atasez numai pe cele care sunt in afara val. normale: Offline #2 2009-02-03 22:24:26
Re: Analize, dureri de cap,etcdaca ai fi asa de draguta sa ne dai si valorile normale ale laboratorului unde a facut analizele ar fi mult mai usor... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2009-02-05 19:36:29
Re: Analize, dureri de cap,etcPai...mi-a dictat valorile prin telefon(cele care ieseau din baremul laboratorului), pentru ca locuim in orase diferite. Medicamente pentru tensiune a luat( cand a avut valori mari 190/80), apoi nu a mai luat(spunea ca se simte rau de la ele). Urina nu stiu mai mult, eu i-am spus sa o faca pt ca banuiam o infectie si nu mi-a spus decat ca au iesit bine. Azi a facut un ecograf si i-a spus ca are fie o rana cicatrizata pe ficat fie un chist, pietricele la rinici( cu valori de 0,3-0,5 si splina un pic marita. Dar ma ingrijoreaza foarte mult starea psihica...crede ca e foarte bolnava...citeste reviste si ajunge la concluzi precum hernie de disc, cardiopatie ischimica, carente ale magneziului?, diabet, probleme cu tiroida, Parkinson, (astea sunt de azi), s.a.m.d. Vrea sa faca RMN, tomografie, etc. Nu inteleg acest comportament si ma ingrijoreaza. Ma tem sa nu-si faca singura mai mult rau. In plus ma ingrijoreaza si pe mine tensiunea, rana sau ce-o fi de pe ficat si chiar si litiaza aia renala care trebuie tratata.Off. Ultima oara a fost editat de kalina222 (2009-02-05 19:39:29) Offline #4 2009-02-06 17:38:37
Re: Analize, dureri de cap,etcDa. Dar se pare ca are unele probleme de sanatate reale plus unele imaginare. Mie mi-e foarte greu sa disting intre ele. Plus ca ambele se agraveaza. Offline #5 2009-02-06 19:18:09
Re: Analize, dureri de cap,etc
practic asta e rolul medicului...dupa consult, dupa ce se uita pe analize, dupa ce sta de vorba cu pacientul, sa faca distinctiile astea si sa dea tratament. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2009-02-08 20:31:22
Re: Analize, dureri de cap,etcAsa i-am spus si eu, doctoressa. S-a dus numai la medicul de familie si acesta nu era nici el incantat de tratament si a sfatuit-o sa se duca la altcineva. Numai ca ea nu s-a mai dus. Uff. Cred ca pana la urma o sa ma duc eu pe acasa si o sa-o duc inapoi la medic. Va multumesc mult de tot! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|