|
Nu esti logat.
Salut fetelor#1 2007-04-29 17:04:21
salut fetelorAm revenit printre voi.Tocmai am terminat prima folie de logest.problema este ca am sangerari inca de aseara.....adica de sambata cand in loc sa iau pastiluta la 8 ca de obicei am luat-o la 11 jumate.eram la serviciu si am uitat.astazi am sangerari in cantitati mici si de culoare maronie.credeti ca e spotting sau menstruatie? ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #2 2007-04-29 17:04:58
Re: salut fetelorvotez pt spotting. Nobody home Offline #3 2007-04-29 17:12:29
Re: salut feteloraha,dar ,menstrutaia cand vine?va mai xista vreo diferenta..adica imi voi da seama daca e menstruatie sau spotting?doctora mi-a zis ca,mensruatia isi schimba culoarea dar si cantitatea.nici macar nu o sa fie nevoie sa folosesc absorbante...eventual ob sau abs zilnice.asa mi s-a spus.eu am terminat fiolia si sunt in prima zi de pauza din cele 7.dispare spottingul si apare menstra sau menstra vine in continuarea spottingului??ms pt raspuns nashira...poate ma lamuresti....eu am mai luat loette si am avut problemutze de la ele..spotting si altele Ultima oara a fost editat de onnixx (2007-04-29 17:13:36) ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #4 2007-04-29 17:23:13
Re: salut fetelormenstra o sa vina in pauza asta, cel mai probabil pe la mijloc. si nu cred sa se reduca in halul asta din prima... Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|