homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Inot sau aerobic?-2

#20 2008-09-22 13:36:45

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Re: Inot sau aerobic?

Ideea e sa te si misti.

#21 2008-09-22 14:02:18

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Wildhoney a scris:

of ce controverse am starnit pe aici...m-am exprimat aiurea, o sa trec pe dieta dar pe langa dieta vreau sa fac si sport ceva...si apropo alergatul e una din putinele chestii pe care le urasc lol...eu asta vroiam sa stiu, asociat cu dieta care e cel mai eficient sport...anka da costumul ala care zici tu poate fi purtat si la aerobic de exemplu, nu? Eu cunosc persoane care au slabit de la inot, acum nush...

eu ma plictisesc repede si de inot si de aerobic si si de alergat...ce am descoperit ca e mai interesant (pt ca se fac chestii diferite de fiecare data) e dans-aerobicul...la mine in oras am descoperit salsa-aerobic spre ex..si daca mergi si te ti slabitul e garantat (depinde bineinteles si de antrenor/antrenoare)

happy with him...inlove with him...puss

#22 2008-09-22 14:05:11

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Wildhoney a scris:

of ce controverse am starnit pe aici...m-am exprimat aiurea, o sa trec pe dieta dar pe langa dieta vreau sa fac si sport ceva...si apropo alergatul e una din putinele chestii pe care le urasc lol...eu asta vroiam sa stiu, asociat cu dieta care e cel mai eficient sport...anka da costumul ala care zici tu poate fi purtat si la aerobic de exemplu, nu? Eu cunosc persoane care au slabit de la inot, acum nush...

se poate folosii la orice fel de sport wink

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#23 2008-09-22 14:08:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Eu cred ca nu transpiratul propriu-zis te face sa slabesti, ci gradul de efort la care trebuie sa ajungi ca sa transpiri... asa ca daca porti costumul ala si transpiri mai repede, in mod artificial, nu inseamna ca slabesti mai repede. Pentru mine transpiratul (o chestie pe care o urasc, pana acum cativa ani nu transpiram mai deloc) e un semn ca incep sa ma misc cum trebuie.

#24 2008-09-22 14:30:57

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Wildhoney a scris:

Din toamna am planuri mari, vreau sa ma apuc de slabit...dar in acelasi timp sa fac si putina miscare...anyway eu la fac am o ora pe saptamana de tae bo dar numai pe 1 semestru. Ma gandeam sa imi fac abonament la un bazin de inot ceva dar nu stiu unde. Aveti vreo idee, fetele din bucuresti? Imi spunea o amica ca ea da 150 RON pe luna si se duce lunea miercurea si vinerea...o ora jumate...si sunt si 4 persoane pe culoar...mi-ar placea sa ma duc undeva unde e mai putin aglomerat....sau sa o las balta cu inotul si sa imi fac abonament la o sala de fitness si gata?

Wild , dak esti draguta la ce fac esti u de faci tae bo ?  f interesant
eu fac aerobic clasic combinat cu tae bo , cu streching , dance....mai multe si se vede diferenta e chiar eficient:k:

..be the best ...fuck the rest smile))

Publicitate

loading...

#25 2008-09-22 14:33:34

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

hai ca postez si eu aici...dar de tai chi ce ziceti? ca mod de slabire/intretinere big_smile

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#26 2008-09-22 14:36:11

heimdall
Diamond member

eu zic ca tai chi poti face pentru echilibrul tau fizic si psihic, dar dupa mintea mea nu cred ca te ajuta sa slabesti. ca sport vreau sa spun

#27 2008-09-22 14:39:34

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

heimdall a scris:

eu zic ca tai chi poti face pentru echilibrul tau fizic si psihic, dar dupa mintea mea nu cred ca te ajuta sa slabesti. ca sport vreau sa spun

de fapt, adevarul e ca cineva mi-a zis de niste cursuri de tai chi la noi in oras si ma gandeam sa merg. numai ca, si recunosc, nu stiu prea multe despre acest gen de arte martiale si poate de aia intrebarea a fost putin deplasata...

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#28 2008-09-22 14:43:18

heimdall
Diamond member

e o arta martiala mai "soft"
cum vezi la televizor sutele de chinezi aliniati in parcuri si facand miscari usoare smile ala e tai chi
mai cauta pe net si o sa te lamuresti

#29 2008-09-22 14:56:35

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

wild,nu vrei o partenera de aerobic, mai bine? big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile

My Tears Dry On Their Own

#30 2008-09-22 18:17:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

girlish a scris:

heimdall a scris:

de fapt, adevarul e ca cineva mi-a zis de niste cursuri de tai chi la noi in oras si ma gandeam sa merg. numai ca, si recunosc, nu stiu prea multe despre acest gen de arte martiale si poate de aia intrebarea a fost putin deplasata...

daca il faci CA LUMEA te echilibrezi... rezulta ca si slabesti, daca e cazul. doar ca putini sunt cei care practica asemenea exercitii cu dedicatie (de obicei sunt fosti yoghini). asa ca ajungi doar sa faci un "dans" lent, fara prea mari efecte

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#31 2008-09-22 18:33:08

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

valy_creata2000 a scris:

Wildhoney a scris:

Din toamna am planuri mari, vreau sa ma apuc de slabit...dar in acelasi timp sa fac si putina miscare...anyway eu la fac am o ora pe saptamana de tae bo dar numai pe 1 semestru. Ma gandeam sa imi fac abonament la un bazin de inot ceva dar nu stiu unde. Aveti vreo idee, fetele din bucuresti? Imi spunea o amica ca ea da 150 RON pe luna si se duce lunea miercurea si vinerea...o ora jumate...si sunt si 4 persoane pe culoar...mi-ar placea sa ma duc undeva unde e mai putin aglomerat....sau sa o las balta cu inotul si sa imi fac abonament la o sala de fitness si gata?

Wild , dak esti draguta la ce fac esti u de faci tae bo ?  f interesant
eu fac aerobic clasic combinat cu tae bo , cu streching , dance....mai multe si se vede diferenta e chiar eficient:k:

la ASE ...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#32 2008-09-22 18:48:33

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

mad  eu dc n-am facut tae-bo la fac :f?rbannad:

..be the best ...fuck the rest smile))

#33 2008-09-22 19:07:27

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

sa inotul slabeste super bine dar...nu te cam latesti in umeri?
eu as avea grija cu inotul!
aerobicul e mai fain
zic eu smile
plus k eu nu am incredere in bazinele astea publice...or fi pline de boli.nu m-as duce.decat vara la mare

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#34 2008-09-22 20:56:40

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

Daca iti permiti wild, baga din amandoua.
Inotul este extrem de sanatos si te si slabeste intr-o oarcare masura, si eu vorbesc cam la fel ca cezady, numa ca inca nu sunt nevasta de inotator de performanta, sunt inca doar prietena stabila rotfl
Am si eu o prietena care face lla 23, si se vede, ea se mentine foarte bine asa, dar era deja destul de slaba dinainte, doar ca e paranoica ea asa nitel rotfl
Aerobicul te slabeste bine...si eu vreau sa ma apuc, tre sa caut sala... timp sa am, ca de facut as face atatea

Poor is the man whose pleasure depends on another

#35 2009-02-09 12:59:31

chantall
New member
Inregistrat: 2008-12-03
Site

crys_ty_na a scris:

Wildhoney a scris:

eu ma plictisesc repede si de inot si de aerobic si si de alergat...ce am descoperit ca e mai interesant (pt ca se fac chestii diferite de fiecare data) e dans-aerobicul...la mine in oras am descoperit salsa-aerobic spre ex..si daca mergi si te ti slabitul e garantat (depinde bineinteles si de antrenor/antrenoare)

Eu una nu aveam probleme cu greutatea cand ieseam de 2-3 ori in cluburi pt ca dansam si dansam majoreta  pana simteam ca nu mai pot. Mancam normal si aratam bine, nu aveam probleme cu celulita! De vreo 2 ani nu mai am timp si chef de iesit in cluburi si se cunoaste  :f?rbryllad:  grater Caut o sala care sa aiba si sala cu aparate, dar si bazin de innot. Am fost la Radisson, dar prin abonamentul cuiva ( au scoruri foarte mari ). As vrea ceva prin zona Berceni. Are cineva idee?  storstark

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.