homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutati-ma

#1 2009-02-07 20:46:43

ella_lip25
New member
Inregistrat: 2009-02-03

ajutati-ma

timp de 2 ani jumatate am luat antibebe,iar in ianuarie am hotarat sa  le intrerup.ciclul imi venea regulat inainte,la 28 zile. pe 5 ianuarie mi-a venit ultima data,iar pe 9 ar fi trebuit sa incep o noua folie de antibebe,dar am renuntat la ele. suntem in 7 februarie si inca nu mi-a venit ...am facut un test de sarcina acum 2 zile care  a iesit negativ. ce sa fac? am motive sa ma gandesc la o sarcina? sa repet testul? sau e o intarziere datorita intreruperii pastilutelor? sad

#2 2009-02-08 08:30:06

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: ajutati-ma

la intreurperea ac pot aparea intarzieri, mai ales daca inainte sa le iei aveai o menstruatie neregulata.
contacte cu risc ai avut?

#3 2009-02-08 13:14:34

ella_lip25
New member

Katalyna2311 a scris:

mai repeta testul ca sa fi sigura, dar eu zic ca este doar o intarziere, dar daca tot nu vine si nu vine, mergi la un doctor. asteapta si parerile celorlalte fete.
ultima pastila cand ai luat-o? pe ce data? cumva pe 1.02 sau la inceputul lui ianuarie?

asa e ,pe 1 ian am luat ultima  pastila.astazi vad ca au inceput simptomele pe care le aveam inainte de ciclu...mai astept...

#4 2009-02-09 16:06:09

ella_lip25
New member

sincer,mi-e teama sa mai repet testul,am o stare de bucurie amestecata cu ingrijorare. imi doresc un bebe,dar as fi vrut anul urmator. contact cu risc? pai daca imi amintesc eu,cred ca s-a intamplat de 2 ori,dar el a incercat sa fie atent...insa nu mai stiu ce sa cred...inainte de a lua pastilutele,aveam un ciclu neregulat,dar intarzia pana in 5 zile,insa de data asta a intarziat 8 zile,ceea ce ma ingrijoreaza... m-am simtit fff rau in ultima saptamana,am avut simptome amestecate,greturi si sani mariti si durerosi,pofta de dulce dar si dureri ingrozitoare de abdomen...chiar nu stiu ce sa fac...sa mai repet testul,sa mai astept vreo cateva zile sau sa merg la un medic? ma sperie gandul ca as putea fi insarcinata, dar in acelasi timp ma incearca si emotiile de a deveni mamica...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.