|
Nu esti logat.
Urgent !!#1 2009-02-09 15:38:14
Urgent !!Am nevoie de un sfat cat mai rapid, va rog. Dupa un act sexual in care s-a rupt prezervativul, am luat in 48 de ore Postinor 2 ( 2 pastile , conform prospectului - mentionez ca am mai luat Postinor odata , acum 9 ani si nu au fost efecte secundare). La 5 zile mi-a venit ciclu, initial destul de putin, apoi in cantitatile unui ciclu normal..problema e ca deja sangerarea e de 10 zile si nu se mai opreste. Nu stiu ce sa fac..stiam ca e normal sa ai sangerare, dar nu ca la ciclu si deja au trecut 10 zile; in plus ma dor sanii, ca inainte de ciclu...si cam intr-o saptamana ar trebui sa imi vina menstruatia normal..Va rog, dati-mi un sfat..ce se intampla, ce ar trebui sa fac. Multumesc. Offline #2 2009-02-09 19:44:24
Re: Urgent !!asta a fost menstra...deci putin probabil sa mai apara ceva peste o saptamana...daca nu se opreste sau diminueaza in 2-3 zile mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|