|
Nu esti logat.
Pt. Doctoressa - am nevoie de un sfat urgent#1 2009-02-08 19:22:34
Pt. Doctoressa - am nevoie de un sfat urgentAm o problema destul de complicata si nu mai stiu ce sa fac, am fost la mai multi medici si cam toti mi-au spus acelasi lucru - ca e ok situatia sub control. Eu insa nu ma simt bine. Offline #2 2009-02-09 02:29:40
Re: Pt. Doctoressa - am nevoie de un sfat urgentdar dc nu te intorci la Jeanine daca ti`au fost bune ? nu ai nici acum posibilitatea de a le cumpara ? #3 2009-02-09 08:25:11
Re: Pt. Doctoressa - am nevoie de un sfat urgenti-am lasat link-ul doctoressei Offline #4 2009-02-09 12:59:13
Re: Pt. Doctoressa - am nevoie de un sfat urgentchistul hnu va reaparea daca intrerupi contraceptivele...dupa cum chiar tu ai zis, el a fost indepartat prin operatie deci e bun dus...inteleg si ca nu era un chist functional, deci nu se afla in legatura cu anticonceptionalele deloc...asadar, din punctul asta de vedere e ok sa intrerupi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2009-02-09 20:03:45
Re: Pt. Doctoressa - am nevoie de un sfat urgentMultumesc mult, Doctoressa! M-ai mai linistit. Sunt plecata din Romania si aici nu gasesc Jeanine, iar sistemul medical de aici face ca mereu sa vad un alt doctor cand ma duc la control. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|