homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Aceeasi problema de care nu scap:(

#1 2009-02-09 16:42:02

black_eyes123
New member
Inregistrat: 2008-08-10

aceeasi problema de care nu scap:(

buna fetelor vam scris mai demult de o posibila candida de care nu scap.voi incepe cu inceputul..

cam acum 5 ani a inceput brusc sa ma usture in timpul urinarii dar si inafara urinarii si o usoare secretie alba branzoasa cu usor miros urat.am crezut ca mam racit la ovare sau infectie urinare si am crezut ca o sa dispara.mai tarziu am avut prieten si am realizat ca ma ustura la intrare si in timpul actului sexual.am umblat p la medici dandumi diagnosticul de colpita micotica si diferite tratamente fara macar sa mi se diminueze usturimea.precizez ca nu am avut niciodata mancarimi.

apoi am ajuns la un ginecolog care sa gandit sami faca un test de urina(precizez ca nu am avut nici mama nici sora sau vreo femeie cui sai pot vorbi de problemele mele)si mia descoperit o infectie urinara mai grava cu e_coli dar mia dat ca tratament injectii si apoi am repetat testul de urina si mia iesit negativ dar mia gasit si ea colpita micotica dar nu a avut succes nici acest tratament.

apoi am fost la ginecolog in alt oras am repetat testul de urina a iesit negativ si testul de secretie a iesit:
1.EXAMEN MICROSCOPIC COLORAT:
frecvente celule epiteliale
multe filamente de candida
2.IMUNOLOGIE:
depistare chlamydii negativ

mia dat tratament gynofort crema 2% (2 tuburi de crema,un tub la 5zile)si flucoric 150mg 4 cutii(2mie,unul la 5 zile si 2 cutii la partener)
tot fara succes,precizez ca partenerul a facut tot timpul tratament si nu am intretinut raporturi sexuale.

ultimul tratament pe care lam facut a fost tot acesta dar 3 gynofort si 6 flucoric,si de data aceasta am fost foarte stricta adica am calcat la temperaturi foarte mari toate prosoapele lenjeria intima atat a mea cat si al lui,foloseam propria hartie igienica neparfumata folosesc bioclin spuma pt igiena externa intima si tot fara succes nici macar diminuare

cel mai rau este ca nu doar in timpul actului sexual ma ustura ci si cand nu am contact sexuala.e foarte rau ma apuca usturimea mai ales dupa c urinez sau inainte de ciclu si simt o usturime acuta si parca imi tot trebuie putin la toaleta,ca sami calmez usturimea trebuie neaparat sa fac un dus foarte fierbinte si ma calmez cat sa nu inebunesc de usturime.

nu inteleg o chestie cand ma ustura tare de ce simt ca am nevoie sa urinez (chiar dc tocmai am urinat)dc nu am infectie urinara?

recent miam facut un control de rutina si testul de urina a iesit negativ si doar glicemia a fost putin ridicata dar nimic grav pt ca doctorita nu mia dat medicamente ci doar mia zis sa nu manand dulciuri paine si paste.ar avea legatura glicemia ridicata cu colpita?

am uitat sa zic ca dupa tratamentul de 2 gynozol si 4 flucoric am observat ca am secretia pe langa cea alba si branzoasa pe alocuri usor verzuie care o am si in momentul de fata.

nu stiu c sa fac cu usturimea asta caremi apere peste zi ca nu pot apoape sa ma duc nicaieri de sarbatori nu am fost la neamuri la tara de frica sa nu ma apuce usturimea brusc si sa trebuiasca sa fac repede un dus fierbinte,nu pot nici sa ma duc sa muncest undeva ca dc ma apuca usturimea  c fac?

#2 2009-02-09 19:20:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: aceeasi problema de care nu scap:(

secretia verzuie indica un alt timp de infectie...dulciurile,paine,etc pot intretine candida...din moment ce trat cu gynofort clar nu functioneaza ar trebui abordata problema din alt unghi...si anume facuta o antifungigrama...deci mergi la medic si cere o lama si o antifungigrama...in functie de rezultate (daca ies la fel) pe baza antifungigramei ti se poate da un trat tintit pe problema...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-02-09 22:09:53

black_eyes123
New member

stiu ca dulciurile painea etc intretine candida si chiar am diminuat drastic astea inainte de analizele cu glicemia.antifungigrama se face la orice laborator?

inca cva:ultimi 2 doctori la care am fost miau spus ca am ovarul drept polichistic cum ca ovarul mie format din vreo 4 foliculi.am cautat despre asta p net ci am gasit numa despre sindromul ovarului polichistic si nu indeplineam nici un sintom ,dar doctorii nu se aratau ingrijorat se chestia asta si nu miau dat nici un medicament .cand sunt la ciclul ovarul drept ma doare putin mai tare decat stangul.

secretia verzuie c ar putea fi si d unde as fi putut primio caci am foarte mare grija de igiena si am acelasi partener?

Ultima oara a fost editat de black_eyes123 (2009-02-09 22:11:04)

#4 2009-02-09 22:14:00

crys_ty_na
Platinum member

nu se face la orice laborator...asa ca trebuie sa te interesezi din timp unde se face

medici nu se aratau ingrijorati pt ca foliculii sunt absolut normali...e o cavitatea a ovarului in care s edezvolta ovulul...daca ai foliculi aia nu inseamna ca ai ovar polichistic ci ca erai inainte de oulatie cand ai mers la eco...

#5 2009-02-09 22:39:26

black_eyes123
New member

oki o sa ma interesez unde se poate face o fungigrama.

in legatura cu ovar polichistic asa mia zis si mia scris doctorul la diagnostic colpita micotica si ov. drept polichistic dar mia dat tratament doar gynofort si flucoric

Publicitate

loading...

#6 2009-02-09 22:52:24

crys_ty_na
Platinum member

incearca sa faci o eco dupa ovulatie...mai mult ca sigur ca nu vei mai avea nimic pe ovar...iar daca este atunci trebuie facut trat si pt ele...

#7 2009-02-10 08:41:06

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

si eu patesc exact la fel ca si tine usturimi puternice in vagin , si la fel , controale peste controale , abia intr-un final am descoperit e coli in secretie , si mai mult ca sigur e coli provoaca usturimi
cere analiza |: cultura de col si apoi antibiograma , sau antifungigrama cum au zis fetele

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.