homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Important!!

#1 2009-02-09 23:16:36

crystynnaa
Membru
Inregistrat: 2009-02-09

important!!

As vrea sa stiu daca "Diane 35" poate fi folosit ca si anticonceptional si nu numai ca tratament pentru acnee sau dereglari hormonale. Si daca nu poate fi folosit care anticonceptional crdeti ca ar fi potrivit sa il folosesc avand in vedere ca am doar 16 ani si deabia mi-am inceput viata sexuala.

#2 2009-02-09 23:21:45

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: important!!

diane 35 nu e un contraceptiv,ci un tratament care are ca functie secundara si contraceptia....
ideal ar fi sa te duci la un medic de planning sa iti recomande ac potrivite pt tine si pt corpul tau si pt varsta ta...
u iei deja diane ce tratament pt acnee?adik dak iei deja nu mai trebuie sa iei si alte contraceptive..

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2009-02-10 09:06:06

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: important!!

crystynnaa a scris:

As vrea sa stiu daca "Diane 35" poate fi folosit ca si anticonceptional si nu numai ca tratament pentru acnee sau dereglari hormonale. Si daca nu poate fi folosit care anticonceptional crdeti ca ar fi potrivit sa il folosesc avand in vedere ca am doar 16 ani si deabia mi-am inceput viata sexuala.

Daca iei deka Diane ca si tratament pentru acnee, ele iti asigura si protectia impotriva unei sarcini daca le iei corect.

Daca vrei sa incepi acum sa iei acum anticonceptionale, mergi la planning sa-ti recomande pastilutele. Nu lua de capul tau.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.