homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie de la anticonceptionale???

#1 2009-02-10 08:21:18

andreea10
New member
Inregistrat: 2009-01-23

depresie de la anticonceptionale???

buna!
eu iau de o luna anticonceptionale, am termninat prima folie de laurina, m-a protejat foarte bine, menstra a venit in a 5 a zi de pauza....insa de cand le iau am observat ca sunt mai sensibila adica plang mai repede, ma emotionez asa usor,,,nush cum sa explic, chiar nu eream asa inainte. s-a mai intamplat cuiva asa?
multumesc anticipat!

#2 2009-02-10 08:31:27

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: depresie de la anticonceptionale???

Andreea anticonceptionalele pot da astfel de stari. Daca depresiile devin persistente, mergi la medic. Probabil vor trebui schimbate. Si eu am devenit un pic mai sensibila de cand iau, insa nu atat de tare incat sa-mi fac probleme.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-02-10 10:34:51

andreea10
New member
Inregistrat: 2009-01-23

multumesc! nu imi fac probleme, doar ca ca remarcat schimbarea asta...oare se intampla la inceput cand iei anticonceptionale si pe parcurs dispare? sau ai idee care dintre anticonceptionale provoaca mai des aceasta stare?
eu iau laurina, incepusem cu yasmine insa in fiecare zi mi-erea foarte rau, aveam stari de greata, am renuntat si doctorul mi-a recomandat laurina.

Ultima oara a fost editat de andreea10 (2009-02-10 10:35:21)

#4 2009-02-10 12:05:13

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

o sa dispara,asa am fost si eu in prima luna de administrare,nu imi convenea nimic,mi se parea ca daca imi spune cineva ceva,imi face un repros sau are ciuda pe mine,apoi a trecut,nu depinde de tipul de AC starea asta,asa reactioneaza organismul...daca vezi totusi ca persista,atunci mergi la medic si spune-i

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.