|
Nu esti logat.
HELP#1 2007-05-01 12:50:13
HELPCe sanse sunt sa raman insarcinata daca nu am luat doua zile anticonceptionale? Ce ar trebui sa fac sa evit o sarcina in acest caz? Offline #2 2007-05-01 13:00:55
Re: HELPte protejezi suplimentar 7 zile cu prezervativ.ai avut contacte pana sa realizezi ca ai uitat pilulele VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-01 13:04:00
Re: HELPPAi asta a vrut sa zica cred , ca a avut contact si nu a luat pastilele. Ce-nseamna patrie? Offline #4 2007-05-01 13:05:10
Re: HELPprotectie suplimentara 7 zile altceva nu stiu ce sa zic mai asteapta si alte pareri VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-05-01 13:17:18
Re: HELPalexia adica in 2 zile iei 4 pastile? 2 si 2 VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|