homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stop antibebe???

#1 2009-02-12 11:02:44

anckusha
Full member
Inregistrat: 2006-08-04

stop antibebe???

mi-am incheiat relatie de cateva luni bune, dar totusi n-am renuntzat sa iau antibebe... tot de atunci n-am mai avut nici un contact sexual...e in regula daca continui sa le iau sau ar trebui sa le opresc? mi-e teama ca mi-i se deregleaza menstruatia sau ca ma ingras...

#2 2009-02-12 11:23:33

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Re: stop antibebe???

daca aveai menstruatia regulata cel mai probabil ca nu o sa ti se deregleze (eu am renuntat pentru 6 luni si nu mi s-a dereglat). Este posibil totusi sa ai parte de vreo dereglare hormonala, dar in mod normal ar trebui sa mergi la medicul de planing daca vrei sa nu le mai iei.

Si inca ceva..NU o sa te ingrasi. Administrarea lor nu ingrasa asa cum nici incetarea administrarii nu ingrasa.

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#3 2009-02-12 12:02:52

postoleirina
New member
Inregistrat: 2009-01-06

Eu iau AC de vreo 6 ani cred de cand mi-am inceput viata sexuala. Initial am avut alt partener de care m-am desp dupa 2 ani de relatie...Dupa incettarea relatiei eu am continuat sa iau AC fara sa am vreun contact vreo 2 ani de zile, pana acum 2 ani cand mi-am cunoscut actualul sot. In timpul acesta cred ca am facut pauza de vreo 3 ori cred cate o luna. Am continuat sa le iau pt ca eu am o menstruatie cu dureri insuportabile de la varsta de 14 ani cand a venit prima data. In prima zi eu nici pana la baie nu puteam merge pe picioarele mele, era f dificil, nu mergeam la scoala, nu ma ridicam din pat. Atunci cand am inceput sa le iau am vrut ochesc 2 iepuri de -o data: contact sexual fara griji si stoparea acestor dureri insuportabile. Nu are nimic daca le iei chiar daca nu ai contact, important  e sa te simti bine cu ele, sa nu ai efecte secundare care deranjeaza.

#4 2009-02-12 12:12:07

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

sunt de parere ca AC nu fac rau, dar nici extraordinar de bine. Daca nu ai nevoie de ele: contacte sexuale sau probleme medicale mai bine este sa mergi la un medic si sa renunti la ele. Nici aspirina nu face rau, dar nu vad de ce as lua zilnic daca nu am nevoie  smile  parerea mea

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.