homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dr. Tarlea-2

#20 2009-02-11 13:23:29

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

Re: Dr. Tarlea

daca la papanicolau nu iese nimic de genul HPV nu cred ca ai de ce sa iti faci in mod special alt test HPV.

Si eu am descoperit acum 2 sapt ca am o rana pe col, la papanicolau mi-a iesit inflamatie si candidoza (la secretie nimic neobisnuit). Am facut  crioterapie (tot indepartarea ranii dar nu prin conizatie), nu m-a durut deloc, acum fac tratament cu ovule si in vreo 2 sapt o sa merg la control sa vad daca s-a vindecat rana.

Deci in primul rand nu te speria chiar asa de tare pentru ca o sa fie bine. Vezi ce iti spun si alte fete, insa eu sunt de parere ca Papanicolaul este demn de luat in seama si daca a zis ca nu e HPV nu te mai gandi la el

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#21 2009-02-12 17:46:27

Cocolina
New member
Inregistrat: 2009-01-12

Re: Dr. Tarlea

alexutza12345 a scris:

daca la papanicolau nu iese nimic de genul HPV nu cred ca ai de ce sa iti faci in mod special alt test HPV.

Si eu am descoperit acum 2 sapt ca am o rana pe col, la papanicolau mi-a iesit inflamatie si candidoza (la secretie nimic neobisnuit). Am facut  crioterapie (tot indepartarea ranii dar nu prin conizatie), nu m-a durut deloc, acum fac tratament cu ovule si in vreo 2 sapt o sa merg la control sa vad daca s-a vindecat rana.

Deci in primul rand nu te speria chiar asa de tare pentru ca o sa fie bine. Vezi ce iti spun si alte fete, insa eu sunt de parere ca Papanicolaul este demn de luat in seama si daca a zis ca nu e HPV nu te mai gandi la el

Iti multumesc foarte mult pentru raspuns. Sincer am fost foarte stresata , acum m-am mai linistit putin.
Bebelul din imagine este al tau? Daca da sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.