homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor si anticonceptionale..la cat timp ?

#1 2007-04-24 00:36:53

webstar
New member
Inregistrat: 2007-04-24

postinor si anticonceptionale..la cat timp ?

Buna tuturor..

Am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. Timp de 1 an de zile am folosit anticonceptionale, iar in urma cu 2 sapt m-am decis sa iau o pauza. Aseara am avut un contact sexual protejat, dar s-a rupt prezervativul si a trebuit sa iau Postinor2.
Vroiam sa stiu cam la cate zile, sau la cat timp dupa Postinor pot incepe sa iau din nou anticonceptionale ?

Multumesc.

Ultima oara a fost editat de webstar (2007-04-24 00:37:11)

#2 2007-04-24 08:36:18

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: postinor si anticonceptionale..la cat timp ?

alexia a scris:

offffffffff, pauzele astea inutile care fac mai mult rau decat bine! Poti incepe pastilele in prima zi a primei menstruatii reale! Daca este doar spotting in urma postinorului, e mai bine sa astepti pana iti vine ca lumea!

subscriu smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-05-02 00:59:32

webstar
New member
Inregistrat: 2007-04-24

As mai avea inca o intrebare.

Dupa ce am luat Postinor 2, fix la 5 zile mi-a venit menstruatia. Eu cred ca nu este spotting(doar cateva picaturi care tin max 2-3 zile, pt ca este in cantitate mare si are aceleasi caracteristici ca si inainte). In mod normal, menstruatia ar fi trebuit sa-mi vina pe data de 10-11 aprilie.

Daca incep acum o folie de anticonceptionale, exista vreun risc ? Sau ar fi mai bine sa astept menstruatia urmatoare(peste 1 luna) pt a fi mai sigura ?

Multumesc din nou!!!

#4 2007-05-02 11:09:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e posibil ca postinorul sa ti fi grabit menstra sa zic asa...daca are toate caracteristicile ei atunci aia este...incepe acum dar ca sa fi sigura (si mai ales daca nu incepi din prima zi) protejeaza te suplimentara pana inghiti 7 pastilute...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.