|
Nu esti logat.
Analize secretie vaginala ... o parere#1 2009-02-13 22:44:23
analize secretie vaginala ... o parereHello ... sunt noua pe acest forum ... de vreo 2 saptamani tot mai citesc cate una alta ... am invatzat ceva de la voi si va multumesc " If You can Dream It ... You can Do It " Offline #2 2009-02-13 23:13:19
Re: analize secretie vaginala ... o parerenu stiu ce ar putea insemna PMN, insa daca dupa tratament inca mai ai o secretie care te deranjeaza, ar trebui sa repreti examenul de secretie, eventual dupa ce afli si rezultatul de la papanicolau. iar secretiile vaginale daca nu iti sunt recomandate de un medic ginecolog, cred ca ar mai bine sa le eviti. Offline #3 2009-02-13 23:15:17
Re: analize secretie vaginala ... o pareredupa tratament pare candida. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #4 2009-02-14 14:16:47
Re: analize secretie vaginala ... o pareretratametul care ti la dat a fost pt candida insa din analiza de secretie nu reiese ca ai avea candida Offline #5 2009-02-14 23:30:50
Re: analize secretie vaginala ... o parereva multumesc mult k mi-ati raspuns ... va tin la curent ... iar rezultatul de la pap o sa il aflu pe miercuri joi ... sa imi tinetzi pumnii " If You can Dream It ... You can Do It " Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|